Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.343
- Поени од реакции
- 12.357
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
А ш‘о мислиш, кој ја одредува цената за влезница/присуство на предавања на вашите трчилажговци?
Види овде:
АЛЕФ - Скопје ја одредува цената.

Тие организираат, пресметале трошоци и така се добило.
Предавања и философирања ги ставаш на исто рамниште со вашите пракси и верувања?

Браво, тоа ми се допаѓа...
Колку поскапа влезница за нашите предавања толку помалку досадни дрдорковци и зли јазици на истите

Ние сакаме луѓето кои што ќе одвојат одредена сума за влезница и ќе бидат дел од тие предавања да знаат кај одат и за што ќе се збори, а не да ни доаѓаат секакви будали и да не заморуваат или како што викате вие „не дај боже да прави проблеми“

Јас сеуште не знам за АЦО и како така успевате да уредите само свештеник да ја има моќта да освети лепче, а мирјанинот да го убедите дека е неспособен грешник кој што ќе плаќа и со пари и со душа ?
Како успеаа тебе да те убедат во тоа: дека си фаличен, грешен, неспособен во однос на божественото па ти треба свештениикот?
Заради верување, заради страв?
Што е причината ?

П.С. АЦО = 161 = גיא בן-הינום = "the valley of the Son(s) of lamentations" (Hinnom) --- name of the valley S.E. of Jerusalem where children were sacrificed to Molock.