Дискотеки VS. градски парк

• Креатор на темата Креатор на темата DAIN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
е баш ме интересира луѓе кои боље си поминува, локација градски парк до 5 часот наутро, или пак дискотеки до 1 ч.:toe: ајт пишете

kako vo park so mozam da si pominam ubavo najverojatno za vreme na letniot period ne mozam nikade, a inaku i vo diskoteki sum si pominuval mnogu ubavo no sepak park si e park za vo leto :)
OFF: moze i anketa...

pa...do pred nekoe vreme kisnev vo park po celi veceri...ama nekako zdosaduva sekoja godina sekoe leto vo park po trevine da sedime so pienje,vo diskotekite interesno e ama i toa brzo zdosaduva...nekako se e dosadno vo gradov...ama da ne se sedi doma preku nedela niz park a vikendi po diskotekite

PxL напиша:
е баш ме интересира луѓе кои боље си поминува, локација градски парк до 5 часот наутро, или пак дискотеки до 1 ч.:toe: ајт пишете

vo diskoteki do 1 ??? pa na senior u 12 - 1 otvaraat... a imas i marakana do 3.

KoNtEjNeR напиша:
vo diskoteki do 1 ??? pa na senior u 12 - 1 otvaraat... a imas i marakana do 3.

Баш и ја сакав да искоментирам за ова...дискотеки до 1????
Па Колосеум во еден почнува да се пуни!!
Од кај ти е оваа информација?

Иначе јас сум за дискотеки,не обожавам да седам по треви и да пијам!Многу ми е....:icon_roll

Во дискотека,нормално.

Подобро си проаѓам у диско дефинитивно.
Седење по тревите ми е многу пијандурско и high school шема, порано и ова го практикував али задњиве 2-3 години некако не ми се допаѓа.

Зависи од расположение, не е секогаш исто.
Ама најчесто петок-сабота: кафичи, дискотеки, другите денови по парк :)

...парк...обожавам друштво со гитарче и со неколку литри пијачка...мераааааци

Прво малце во парк на цугање, па после во дискотека

ma kakov park toa demode mi e vise.nemam vise 15 godini po travi da sedam,ne sum ni metalec na sepraina da dremam.prvo ides u trend-like mesto pa u diskoteka.plus toa ne se sporedue so zenski ima u diskoteka,a u park liljaci metalski......

Batistuta напиша:
Подобро си проаѓам у диско дефинитивно.
Седење по тревите ми е многу пијандурско и high school шема, порано и ова го практикував али задњиве 2-3 години некако не ми се допаѓа.

brat toa e!ti ostare i sea ti e high school sema :)
inace sve zavisi od raspolozenje i kako stoite so kamen vecerta.
licno pre bi u disko(pred toa namesto u park na cuganje pref. kafana)

betogrozdanov45 напиша:
вечер у ТРЕНД, а после може у парк

ti si brat high society! mozes da ides u trend,a nie obicnite smrtnici nesto po taka.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom