Дифузер

• Креатор на темата Креатор на темата ~ медина
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 ноември 2011
Мислења
202
Поени од реакции
235
Сакам да си земам нов фен,но со дифузер ....
Имам права коса,дали може некој да ми каже од искуство како излегува,бидејки знам дека повеќе е за некоја виткана,или искршена коса,дали ќе успее на мојава.Ако може некој да постави некоја слика или нешто слично ... ?

Нешто вака би ти изгледала косата..

miley%252525252525252525252525252Bcirus.jpg

hair-styles-runway-SS11-30-de.jpg

А зошто ти е дифузер кога имаш права коса?

Незнам ...
Кога веќе гледав фенови,претежно со дифузери беа.Па ме занимаше како би изгледало доколку пробам со тоа. :)
Инаку веќе кога ја сушам со фен.треба и д аја фенирам,а вака некако ми изгледа подобра опција,неголи само со фен,или само со фенирање.Сега имам подобар волумен,ако збориме како з ана првата слика :P :D

Незнам ...
Кога веќе гледав фенови,претежно со дифузери беа.Па ме занимаше како би изгледало доколку пробам со тоа. :)
Инаку веќе кога ја сушам со фен.треба и д аја фенирам,а вака некако ми изгледа подобра опција,неголи само со фен,или само со фенирање.Сега имам подобар волумен,ако збориме како з ана првата слика :P :D
Тачно “Мода и убавина“ не е баш моја област али што е разликата меѓу сушење со фен или фенирање?

Тачно “Мода и убавина“ не е баш моја област али што е разликата меѓу сушење со фен или фенирање?

Па кога ја фенираш,не ти е разлетана толку,по убаво изгледа,пример јас кога ја фенирам и кога ја пеглам нема некоја голема разлика(зависи каква коса фенираш),мислам дека е тоа,а кога ја сушиш само со фен,изгледа по разлетано.

Мединче не ги слушај вие појма немат, како прво не се виделе дефузер а не па како ке испадне флизурата со дефузер еве нешто од мене како би излгедало тоа dsdsdsds.jpg

Мединче не ги слушај вие појма немат, како прво не се виделе дефузер а не па како ке испадне флизурата со дефузер еве нешто од мене како би излгедало тоа

Хмм ,па шо знам Avax ...
Зависи,ако користам некој препарати(мислам на капки,восок,пена)да се надевам дека нешто ќе излезе подобро :)

Мединче не ги слушај вие појма немат, како прво не се виделе дефузер а не па како ке испадне флизурата со дефузер еве нешто од мене како би излгедало тоа Прегледај го приврзокот 39102

Е како да и дојде олку виткана косата, кога природно ми е права, мене не мие олку виткана кога ја имам сушено со дифузер, па не неа што има права коса.

Па мојата женска користи од се по нешто од наведените препарати и испаѓа многу убаво а исто така има права коса,па види пробај нешто со восок па ако не бива со пена и така натаму... :icon_mrgr:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 02:31 ---
Е како да и дојде олку виткана косата, кога природно ми е права, мене не мие олку виткана кога ја имам сушено со дифузер, па не неа што има права коса.
епа само кога ке ја исушеш косата без восок или нешто друго што ја зацврстува косата нема да ти испадне ваква мораш да ставеш нешто со ке и даде облик на косата и ке ја држе цврсто извиткана :)

А ставаш нешто пред да ја сушеш?
И да,имам уште едно прашање.Дали може на сува коса,со најмала брззина и на дифузер ?

Патем,Авакс,знам !
- Се зависи и што ќе ставиш,и какво ти е влакното :)

А ставаш нешто пред да ја сушеш?
И да,имам уште едно прашање.Дали може на сува коса,со најмала брззина и на дифузер ?

Патем,Авакс,знам !
- Се зависи и што ќе ставиш,и какво ти е влакното :)

Ставам восок, некојси препарат да не разлетува, пена и толку.

Ставаш некој препарати-формуларии и ти не знаеш шо точно ..

Абе функцијата негова е да ја направи косата да не разлетува, пишав некојси, оти не ја памтам фирмата и се точно како пишува на тубичката.

Абе функцијата негова е да ја направи косата да не разлетува, пишав некојси, оти не ја памтам фирмата и се точно како пишува на тубичката и затоа пишав некојси.
за да не се разлетува косата се пегла а со дефузерот се фенира и се искршува косата истовремено како со гледам слабо баратеш со дефузер ти...

за да не се разлетува косата се пегла а со дефузерот се фенира и се искршува косата истовремено како со гледам слабо баратеш со дефузер ти...

Абе будала ме прајш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom