Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DA. Edna od prvite drzavi koja ve priznala pod ustavno ime i edinstvena vo regionot sto vi se obraka so Rep.Macedonia i osven toa imate podrska okolu problemot so imeto (oti grcija ni e zaednicki neprijatel)
Албанија не не призна под уставно име. Таа само во коресподенција со нас така ни се обраќа. Ако Грција ни беше заеднички непријател, немаше да биде вака. Но Албанија по прашањето за името милува да го пуши на Грците.
Провери, ќе видиш.
Таа не им дозволува на Македонците ни до осмо да учат на македонски, освен на малкумината во пустечкиот џеб, кои и онака често ги малтретираат, како завчера.

Сите фрки во Југославија ги почнуваа радикални исламисти од Косово и после се прашуваш зошто никој не ве сака на Балканов?
Koj vika deka nikoj ne ne saka vo balkan. Ne znam jas albancite imat problem ili vie. Nie si go resivme svoeto (2 drzavi) a vie uste se macite so istorijata, imeto i crkvata i mislete deka mnogu ve sakaat komsiite

Koj vika deka nikoj ne ne saka vo balkan. Ne znam jas albancite imat problem ili vie. Nie si go resivme svoeto (2 drzavi) a vie uste se macite so istorijata, imeto i crkvata i mislete deka mnogu ve sakaat komsiite

Грците да не ве сакаат, со емигранти ги напунивте. Србите не ве сакаат држава на нивен терен им напраивте. Македонците не ве сакаат, најголемите срања од 1997ма па навака вие ги направивте. Цел балкан со дроги го труете.
Кој треба да ве сака?

Албанија не не призна под уставно име. Таа само во коресподенција со нас така ни се обраќа. Ако Грција ни беше заеднички непријател, немаше да биде вака. Но Албанија по прашањето за името милува да го пуши на Грците.
Провери, ќе видиш.
Таа не им дозволува на Македонците ни до осмо да учат на македонски, освен на малкумината во пустечкиот џеб, кои и онака често ги малтретираат, како завчера.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Спор_за_името_помеѓу_Македонија_и_Грција proveri
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 11:37 ---
Грците да не ве сакаат, со емигранти ги напунивте. Србите не ве сакаат држава на нивен терен им напраивте. Македонците не ве сакаат, најголемите срања од 1997ма па навака вие ги направивте. Цел балкан со дроги го труете.
Кој треба да ве сака?
golem problem sto ne ne sakaat grcite i srbite. ne su faktor tie i ne trebaat da ne sakat. Kosovo e albanska zemlja. vie se gordeete s toa deka ve sakat srbite a ne znaete deka tie edvaj cekaat da albania inicira podelba na makedonija po da goltat del od teritorot (no nema da se sluci, barem ne inicirana od albanija)

Дневник 'Официјална Тирана ја признава Македонија под уставното име во билатералните односи, но во мултилатералните организации е обврзана да ја следи востановената политика на тие организации за ова прашање, објасни вчера Хаџинасто.'
Е како бе тоа Албанија е единствената земја која не признава под уставно име само за билатерални односи. А секаде другде како ќе и кажат.
Само за да им пушат на грчиштана, Измислија формулација: признавање под уставно име само за билатерални односи.
  1. Министерство за надворешни работи на Грција 'Albania has recognized and respects the constitutional name of the Republic of Macedonia in its bilateral relations with that country and with its representative institutions.'
Епа фала им што не викаат Македонија коа ни зборат на увце, а пред другите, како ќе заповеда Гркот.
Само еден од многуте примери на албанската лицемерност.

http://mk.wikipedia.org/wiki/Спор_за_името_помеѓу_Македонија_и_Грција proveri
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 11:37 ---

golem problem sto ne ne sakaat grcite i srbite. ne su faktor tie i ne trebaat da ne sakat. Kosovo e albanska zemlja. vie se gordeete s toa deka ve sakat srbite a ne znaete deka tie edvaj cekaat da albania inicira podelba na makedonija po da goltat del od teritorot (no nema da se sluci, barem ne inicirana od albanija)

Не знам од каде го извади тоа дека ги сакаме србите. На која основа треба да им бидеме наклонети? На фактот дека активно држат македонски територии, бесправно одземени?

Не знам од каде го извади тоа дека ги сакаме србите. На која основа треба да им бидеме наклонети? На фактот дека активно држат македонски територии, бесправно одземени?
na toa deka sekoj doma zboruva srpski (zapadna makedonija) i sekoj si gleda kon srbija kako golem brat

na toa deka sekoj doma zboruva srpski (zapadna makedonija) i sekoj si gleda kon srbija kako golem brat

:facepalm: дали да плачам или да се смејам е работата која срврбија која албанија која грција која бугарија за нас сите се ИСТО !Докажано е низ историјата дека сите само не оштетиле и ни правеле проблеми и со никој не сме браќа ...
Сите го чекаме денот кога ќе падне и америка е тогаш :свиркам:

Струга полека но сигурно се бои во црвена боја ..... една трафика в чаршија до сеа некој 1000 знамиња има продадено

Кога е прославава ?

Se gleda deka vas ve sakaat mnogu

ФОРМИРАНА "ТРОЈКА" ПРОТИВ МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРОИНТЕГРАЦИИ

И Романија против членството на Македонија во ЕУ
.
Ти се навлажнија гаќичките?
Ох, за џабе било, баш ми е криво :(

Чекај следеча прилика, коа ќе искршите некоја црква, ќе претепате некој дедо, дете....

:facepalm: дали да плачам или да се смејам е работата која срврбија која албанија која грција која бугарија за нас сите се ИСТО !Докажано е низ историјата дека сите само не оштетиле и ни правеле проблеми и со никој не сме браќа ...
Освен драгите ни комшии, најмногу сами себе сме си биле непријатели.Од внатрешни, надворешни работи, економија, спорт...на било која тема.

Порано за вакви работи сум лупал глава у ѕид, сум се жештел и бес истурал во коментари. Денес не мислам со прст да мрднам и сум целосно индиферентен. Помина времето кога се замарав. Колку побрзо сфатиш дека живееш во трета албанска држава и си граѓанин од втор ред со голема тенденција да станеш и од трет ред. И дека од оваа земја држава никад нема да биде толку полесно и подобро за тебе.
За некој со скромни 22 години доста храбро ги користиш термините ПОРАНО, НА ВРЕМЕТО... небаре многу си мудар....

Струга полека но сигурно се бои во црвена боја ..... една трафика в чаршија до сеа некој 1000 знамиња има продадено

Кога е прославава ?
Мислам 27-28ми, иначе кај нас ќе е колуминацијата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom