Џанк мејлови

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Едноставно фала!
Сакам да им заблагодарам на сите кои ми испраќаа чеин-џанк мејлови бидејќи благодарејќи на нивната добрина:

1. Серверот ми падна веќе 172 пати.

2. Собрав околу 3.000 години несреќа и умрев околу 67-пати од најразлични мејлови кои не ги препратив.

3. Сиромашкото девојче Еми Брус од Камбоџа ја доби мојата годишна заработувачка, која и ја исплати Мајкрософт за секој испратен меил. Имено таа беше во болница околу 7000 пати а од 1995-та се уште има само 8 години.

4. Го дознав рецептот за вечна љубов и среќа: доволно е да ги препраќате мејловите на сите можни адреси во рок од 3 секунди по примањето, при тоа да се чешате со лева рака по грбот, додека скокате околу Рено 4 во спротивен правец од стрелките на часовникот.

5. Се уште чекам некој непознат богаташ од Букистан да ми ја префрли милијардата букистански златници и Нокијата која ја заработив испраќајќи меил во Ериксон.

6. Спасив барем 2 ендемски загрозени врсти на кратко опашести белоруски верверици.

7. Ги прочитав сите 25 тома собрани дела на Далај Лама и собрав 4690 години мир и благодет.

Уште еднаш, ФАЛА НА СИТЕ

ВАЖНО: ако ова во следните 20 секунди не го испратите на барем 850 меил адреси, ќе дојде вселенски диносаурус и ќе ве изеде вас и вашето семејство заедно со малата Еми која повторно е во болница.

:uvo:

:vozbud::pos::pos::pos:

Леле, леле , леле не си нормална еј будалааа :smeshko:

Мери Џејн ју ар дед? Демн ај диднт сед хелоу ту ју:helou::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: како само не те мрзеше да пресметуваш колку пати си умрела бе

и сеа замисли диносаурус у мојот двор :):):):):)

Дајте уште 17 емаил адреси.... до 833 стигнав :(

Дајносаур вил би хир сун...

мери, ар ју дед ман... иритирачки пораки indeed.
и ја нешо слично... 7х9 мејлови за среќа во наредните години. ниеден испратен.
237847 за да се запознаам со херуз олдун мерѓоклуз(и слични ко него)
спам со тошо 5-6 мејла
16 кои викаат дека ако не ги препратам, дека ќе одам во затвор. еве сум. ви пишувам од келија бр.14, западен блок. чуварот ме кара пошо одам на нет. морам да се гасам. чао.
и уште трилион вакви срања, анвантед комрш`лс и џанк мејлови.

и вие ги читате сите тие??:ban?::nesum:

Ахам.... ова што ќе ви го кажам не го прекажувајте плз!!!

Имам едно другарче во Либија... властите му се закануваат дека ќе го убијат, сите од неговиот кабинет веќе се мртви.... Другарчево има 20 милиони долари на сметка, но не може да ги подигне... да му помогнам ќе ми даде 20%

Пст за ова!!!!

ep.gif

ep.gif

ep.gif

Луѓеее, помагајте. Наредните 243 години ке имам лоша среќа. а умрев лани у септември. Давајте чаре.:tapp:

:pos: Ти не си нормална еј :) А зошто воопшто ги читате тие мејлови? јас уште коа видам нешто такво одма delete :)

BTW

a girl called lauren was walikng in a forest and then a she just dissapeared no one ever found her untill 2000 when a yoing girl called Mary found her body and markings on her chest saying: I wasnt pretty enough" and now you have read this she will appear in your mirror saying your not pretty enough and kill you. by the way the girl called mary died shortly after. To be saved paste this to 5 other videos. THIS TRUE

Here is a true thing that happens! It's not a chain letter! It's kinda scary at first but it really works !! Paste this message into 3 comments and press Alt F4 and your crushes name will appearon the screen!!! It's soo wierd Alt F4.

LISTEN TO ME!!!!!!you must post this coment to at least to 13 people or you will fall down the stairs and die. That's right DIE!!!!!!!!!!! You must do this now!!!! After you do that you have to drink a whole bottle of water. It's too late to stop now you are already cursed.... JUST DO WHAT THIS SAYS NOW AND YOU WILL BE FINE!!!!!!!!

DO YOU HAVE A CRUSH. If you do read this. IF YOU ARE MADLY INLOVE WITH A CUTE BOY WRITE THIS COMMENT TO AT LEAST 3 COMMENT BOXES AND YOUR CRUSH WILL BE CRUSHING ON YOU TRUST ME. To prove it when you are done typing this comment press ENTER and then close your eyes and you will see your crushes name. try it . Now that you have read this theres no turning back so if you dont send this exact message your tru love will never speak to you ever again.

Dont Read This. You will get kissed on the nearest possible Friday by the love of your life. Tomorrow will be the best day of your life. However, if you dont post this comment to at least 3 videos you will die within 2 days. Now uv started readin dis dunt stop. This is so scary. Send this ove to 5 ova videos in 143 minutes. When ur done press F6 and ur crushes name will appear on the screen in big letters. This is so scary cause it actually works. If u break the chain u wll have problems with relations p.s for the next 5 years.

this is a true thing that happens ! it's not a chain! it's kinda scary at first it relly works!! paste this message into 3 comments and press AIT F1 and your crushe's name will appear on this screen!!! it's so weird

Abe uш малку и книга ќе напишиме :)

Еј, не ругајте чејн мејл. Благодарение на таков мејл си најдоф супер другарче за на месинџер, ама за жал она си фати дечко пред да се сретнеме у живо, па и ја се смириф со бифшата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom