G
GucciMane
Гостин
Не, на пипките :pos2: значи од внатрешна страна на ракатаОколу ноктите?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, на пипките :pos2: значи од внатрешна страна на ракатаОколу ноктите?
За Визија имам слушано премногу пофални зборови, е дали опремата нивна би те задоволила ... незнам.
Можеш да ми дадеш подетални информации, локација, цена исл........
Можеш да ми дадеш подетални информации, локација, цена исл........
Офталмос се наоѓа на улицата на Италијанска амбасада во Центар карши Мекдоналдс, така да не е баш на плоштадСпоред тоа што е на страната очигледно дека располагаат со задоволителна опрема и соодветен кадар. Пишав на google "офтамологија" и ми даде резултати само од Систина, и таму според напишаното се гледа дека се навистина професионални. А еден другар ми ја препорача од искуство "oftalmos", се наоѓала некаде на плоштад. Па во теков на неделава ќе одлучам каде ќе одам да се прегледам.
www.vizia.com.mk
Се јавив и еве податоци:
1.Vizia - 700 денари, слободен термин најрано 3 февруари
2.Sistina - 750 денари, слободен термин најрано 7 февруари
3.Oftalmos - 900 денари, има слободен термин
Офталмос отпаѓа поради цената и со оглед на тоа дека има слободни термини иако се имаат најповолна локација(во центар), очигледно колку имаат задоволни клиенти.
Се јавив и еве податоци:
1.Vizia - 700 денари, слободен термин најрано 3 февруари
2.Sistina - 750 денари, слободен термин најрано 7 февруари
3.Oftalmos - 900 денари, има слободен термин
Офталмос отпаѓа поради цената и со оглед на тоа дека има слободни термини иако се имаат најповолна локација(во центар), очигледно колку имаат задоволни клиенти.
Немој Офталмос, не само ради цената. Знаат да утнат за обичен диоптер ... а не пак нешто друго.
Ќе размислам деновиве кај да одам, Визиа е специјална само за очни прегледи, а Систина е нова(од април), и имаат нови апарати и први како клиника на државно ниво, па ќе се одлучам деновиве. Ако меѓувреме некој не сподели искуство.