- Член од
 - 13 април 2022

- Мислења
 - 9

- Поени од реакции
 - 15

„Блазе“ тој што ќе се лекува според Мирољуб Петровиќ![]()
Доктор по филозофија, не по медицина.
Nadmeni oftalmolog vređa Miroljuba 10 minuta, Miroljub ga poklopio za 2 minuta

Последно уредено: 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Блазе“ тој што ќе се лекува според Мирољуб Петровиќ![]()
Доктор по филозофија, не по медицина.

А за што не е во право...од све она што го зборува?„Блазе“ тој што ќе се лекува според Мирољуб Петровиќ![]()
А за што не е во право...од све она што го зборува?

За вакцините и ковид све што кажа све вистина...Да, во право е.
Го ценам Мирољуб Петровиќ како доказ на Данинг - Кругеров ефект![]()
ситничарењеДоктор по филозофија, не по медицина.

... мое мислење, да
Nadmeni oftalmolog vređa Miroljuba 10 minuta, Miroljub ga poklopio za 2 minuta![]()
убаво објаснето од биџонс, или пак купи желатин раствори го и додај после во нешто за да можеш да го испиеш..... гаден упм
Да си направиш комплет лабораторија. Да си испиташ и функција на тироидеа и бубрези. Во случаеви кога има покачено ниво на пролактин, пожелно е да се направат и дополнителни испитувања (магнетна резонанца). Побарај си преглед кај специјалист.Што значи покачен пролактин во крвта и како се решава тоа? До сега 2,3 пати кога сум испитувал поради некои здравствени причини крвна слика и хормони секогаш само тоа покажувало дека е покачено ,другото се си е уредно. Докторот вика демек нормално било и варирало во текот на денот од повеќе причини, но еве веќе трет пат е исто.
Јас 12 години имав проблеми на лице со поткожни акни кои не излегуваа на површина, жлездите ми лачеа прекумерено, зголемен тестостерон, итн.. Не најдов лек, немаше што не пробав, највеќе ми е жал што не се посветив на некој спорт, на тој начин немаше шанси да имав кожни проблеми..Совет барам,не сум користел воопшто други креми цел живот,освен стрикно невенова маст . Но има некој мал успешен ефект. Се мачам со псоријаза од мали нозе заради тироидната жлезда и заради тоа резултат генетски не ми лачи кожата природна маст, недоволно природна хидратација. Да ми препорачате некоја секојдневна маст за сува кожа . Може од било каде . ДМ МАРКЕТ, Орифлејм итн по аптеките . Шо користите вие со сличен проблем .