Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prasanjeto drugo mi bese dali dokolku ne pijam antibiotici (koi ionaka ne mi deluvaat) i ne gi primam inekciite protiv temperatura zosto uzasno gi mrazam, a gi primam sistemite protiv gnoj, dali temp ke iscezne so tek na vreme ili treba prvo taa da se namali pa posle da ja lecam anginata?
Sent from my ONE TOUCH 4033X using Tapatalk
Pa nemozes da goltas od krajnicite. Oteceni se sto ocekuvas?Pod antibiotici mislev na paracetamol i slicno a ne mi deluva, kako utvrdiv, po toa sto od paracetamolot ne mi spagase temp samo od inekcii, eve denes cel den nemam temp se nadevam nema da se povrati, samo sum omalaksana od sistemite i tesko goltam recisi nisto ne jadam
Sent from my ONE TOUCH 4033X using Tapatalk
уште 3 издржи и ќе поминеНекој лек за јака настинка? Веќе трет ден по ред носов неможам да го допрам![]()
Пробај со риносек ако ти тече носот.[DOUBLEPOST=1420584693][/DOUBLEPOST]Некој лек за јака настинка? Веќе трет ден по ред носов неможам да го допрам![]()
Мораш да го сликаш на рендеген , може да е скршен.Го набив прстот на кошарка,ме боли само кога ке го пипнам отокот,(а оток имам во средниот дел на прстот,нели е поделен на 3 дела).Некое чаре да падне отокот неможе нормално прстот да се исправи,да беше скршен ке ми помодреше или ке ме болеше и без да го пипкам)
уште 3 издржи и ќе помине
Настинот нема лек, може само чаеви, супа пилешка, капки за нос ако е затнат палома ако течи, витамин Ц лимон, овошје и одмарање за полесно да помине
,
Пробај со риносек ако ти тече носот.
Не се тоа лекови да помине само да ти биди полесно, без чаеви без витамини... исто ќе ти трае настинот како и со нив, недела - 10 дена но потешко ќе го поминеш.Све пробав ама џабе е![]()