Девојки, отворен конкурс!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Ким Јонг Ил е мртов. Набргу за лидер прогласен неговиот син КИМ ЈОНГ УН.
Северна Кореја, држава со нуклеарно оружје и која има активна нуклеарна програма.
Е сега лејдис, нашиот мил КИМ ЈОНГ УН е сингл, а моето прашање до вас е, дали би прифатиле да бидете жена на млад диктатор, на една доста занимлива земја?
(мажи, фил фри да ни пишете и вие);)

За оние кои што немаат доволни информации за него, бујрум: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-11388628

А бај д веј, да ви го претставам Ким Јонг и со помош на фотографија
North-Korea-Kim-Jong-un.jpg

таа девојка/жена која ке се согласи да биде со овој можам со гаранција да кажам дека е СПОНЗОРУША во буквална смисла на зборот. ни го знаат човекот ни го познаваат ни ти па имаат изградено став и мислење значи ова ти е одење на слепо само за пари! ништо друго!

Кога ќе ми текне како медиумите известуваа дека татко му увезувал Швеѓанки искача дека на овој жена не му треба,значи ништо од бизнисот ,врти го глобусот према Дубаи и Катар таму се парите и убавините ;)

Кога ќе ми текне како медиумите известуваа дека татко му увезувал Швеѓанки искача дека на овој жена не му треба,значи ништо од бизнисот ,врти го глобусот према Дубаи и Катар таму се парите и убавините ;)

чисто хипотетички...:icon_lol:

таа девојка/жена која ке се согласи да биде со овој можам со гаранција да кажам дека е СПОНЗОРУША во буквална смисла на зборот. ни го знаат човекот ни го познаваат ни ти па имаат изградено став и мислење значи ова ти е одење на слепо само за пари! ништо друго!

OKEJ

"Ма Ти бе", овој во споредба со дечко ти е пегаз. Не чекај ни 5 минути, резервирај си уште сеа лет за северна кореја и уживај си ;)

офтопик....чисто информативно...како се одвива законската процедура за увоз на швеѓанки?

онтопик....типчето со својот нов статус може да ја има било која жена во Северна Кореја (се во интерес на народот и партијата)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom