Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма прав си е прав, право у матка да ја пробие.Не... мојот е прав, јбг... затоа и двапати само се сексавме![]()
Изгледа ти работиш само со милиметри, тоа не е на арно за девојка на твои години.Не сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.![]()
покажи со рака ако не знаеш во сантимиНе сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.![]()
Tvojot Letko, tvojot. Bar ti treba da znaes i da ne prasuvas vakvi raboti!!!покажи со рака ако не знаеш во сантими
само да проверам......Tvojot Letko, tvojot. Bar ti treba da znaes i da ne prasuvas vakvi raboti!!!![]()
ако си го фатиш со двете раце и фазла да има....само да проверам......
Toa fazlata starite go vikaat za mashalaако си го фатиш со двете раце и фазла да има....![]()
а и не е секоја фазла истаако си го фатиш со двете раце и фазла да има....![]()
Фазла си е фазла, да не цепидлачиме сега. Дај шта даша и не е секоја фазла иста
да имашефазла, немаше да ми треба женаФазла си е фазла, да не цепидлачиме сега. Дај шта даш![]()
сигурно и лошо паркираш ... оти те лажат колку се 20цмНе сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.![]()
Само со паралелно имам малку проблеми, ама лека полека се усовршувам и таму.сигурно и лошо паркираш ... оти те лажат колку се 20цм![]()