Девојка со болна љубомора

• Креатор на темата Креатор на темата happyboy
  • Време на започнување Време на започнување
Oса брате, ти не си у право, ти си сосема у право ... меѓутоа само тој шо е во маката најмногу може да осети како е..и како му е ... ако не си осетил ти посакувам никогаш да не осетиш колку е тешко ... времето лечи се, али додека се излече е је*ено тешко ...

Oса брате, ти не си у право, ти си сосема у право ... меѓутоа само тој шо е во маката најмногу може да осети како е..и како му е ... ако не си осетил ти посакувам никогаш да не осетиш колку е тешко ... времето лечи се, али додека се излече е је*ено тешко ...
jas ne bi zboruvala za sebe ,no ti posakuvam shto poskoro da se spasish od ova zlo ,nemoze da sakash nekoj shto postojano ti pravi ZLO ,,,ti ne si takov ,ti si normalna licnost koja saka da saka i da bide sakan ....sega toa go nemash ,no soberi sila ,ostavija ,i pobaraj ja VISTINSKATA ,po izvesen period seto ova ke ti bide smeshno ,a ne kako sega da razmisluvash deka e NEDOSTIZNO ...znam deka mozesh da igrash na taa karta ,iako ne te znam ,veruvam deka mozesh ,ti si licnost ,a ne ROB ,zapamti go toa

Малборо
За тригодишна врска каде тебе девојчето буквално те врти на малото прсте, никој на форумов нема да ти продаде карактер да смениш нешто, така да освен ако самиот не си решен, не си го троши времето на самосожалување. Патетично е.

ocigledno e deka posle se toa mi e edinstveno resenie poso ne ja biva vaka sekojdnevno karanici bespotrebno sekoj den zatvaranje nervozi boli glava a ustvari toa e za nekoj da si ladi glava posle toa dodeka ja si mavam glava od zid

Добро бе, луѓе - тешко е. Аман, не ли ви е потешка тортурата шо секој ден ја трпите?

Не се мењаат вакви луѓе, прајте вие триста муабети со нив, објаснувајте се зашо и како, рационализирајте, џабе е. И дома да се затворите, врзани со лисици за парно - пак ќе најдат начин да направат љубоморна сцена.

Али, крај краева, ако е потешко да ги преболите него да ги трпите - трпете. Нема друго.

Како некој што бил во такви врски и од двете страни на приказната можам да ти кажам дека единствен лек е да ја игнорираш и да не и одиш по кеифот. Ќе ти раскине можеби, ако не ја молиш сама ќе ти дојде ако вистински те сака. Ако не те сака па не вреди да си губиш време со неа.

Ова мислев дека умре во 80-тите :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: osa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom