Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Факт е дека единствено тројка можи да има ако се согласи женското за уштедно женско....
Никој маж не би се согласил за уште еден маж....рано е не сме уште толку созреани и опен мајндед.

Факт е дека единствено тројка можи да има ако се согласи женското за уштедно женско....
Никој маж не би се согласил за уште еден маж....рано е не сме уште толку созреани и опен мајндед.

Не е точно! Има еден куп жени кои имаат секс со двајца мажи, а едниот им е сопруг или се во сериозна врска.

Не е точно! Има еден куп жени кои имаат секс со двајца мажи, а едниот им е сопруг или се во сериозна врска.
Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?
Шо мажот и жената биле во сериозна и стабилна врска и мажот дозволил друг маж да влези ?
Збораме за нормален пар а не некој со чудни фетиши и такви работи шо го прат то секој викенд...него пар шо авантуристички 1-2 пати максимум би го напрајл то...

Ухххх во Македонија...ти знајш такви ?
Шо мажот и жената биле во сериозна и стабилна врска и мажот дозволил друг маж да влези ?
Збораме за нормален пар а не некој со чудни фетиши и такви работи шо го прат то секој викенд...него пар шо авантуристички 1-2 пати максимум би го напрајл то...

Знам секакви.

Не вервам...од инает збораш сега

Сериозна сум ко смрт.
Не знам зошто мислиш дека во Македонија не би можело да има вакви работи?
Ете, баш пред некој ден имаше свинг забава во околината на Скопје.

Сериозна сум ко смрт.
Не знам зошто мислиш дека во Македонија не би можело да има вакви работи?
Ете, баш пред некој ден имаше свинг забава во околината на Скопје.
И ја до негде не верувам, мислам дека народот уште е со такви стари мислења. И ме интересира, што, како ги организираат тие работи?

И ја до негде не верувам, мислам дека народот уште е со такви стари мислења. И ме интересира, што, како ги организираат тие работи?
mnogu lesno druzba i sex . samo treba da znaes sto sakas. Sum bil i organiziram takvi zurki

Да и мене то ми беше сомнеж многу застарени и затупени се луѓето овде,ама очигледно има исклучоци..
Секоја чест за ти бато шо даваш женати да ти ја ебат секоја чест стварно..храброст!

Да и мене то ми беше сомнеж многу застарени и затупени се луѓето овде,ама очигледно има исклучоци..
Секоја чест за ти бато шо даваш женати да ти ја ебат секоја чест стварно..храброст!

Не дека сум бил, нема ни да идам на такво нешто.
Си прават некој филм. У суштина никој тоа не би го направил со чест А исклучоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom