Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Девојка ми сака тројка ....

Ne zaebavas...
Stvarno?
Ete ti belja sega,hehehe...

p.s Mozda bolje resenje od ona koe sto odredeni moi prijateli go primenuvaat za da ja nadminat monotonijata vo sexualnite odnosi vo nivnata vrska.
On brka sve zivo i divo sto e zensko,a na mozna vest za svaler na zena mu reagira na varijant:
Budala u.p.m. Aj jas sto moram,ama on (svalerot) sto se nasol u rabota da mi je znati...hehehe.

Не би прифатила такво нешто, ни под разно не би помислила. А како би реагирала само чудно ќе го погледнам и си знае натаму дека не треба да пордолжува со муабетот, не ми се свиѓа мене тоа, не замислувам така да градам сериозна и стабилна врска. Ако се случи еднаш, ќе сака уште еднаш и така натаму ајдеее мизерија. За мене неприфатливо нешто.

сори за оф топикот
димитаррррррр чекам одговорррррр

Неверојатно... значи сите машки се за,ама само ако третиот „играч„ е женско?? А ако е машко нема шанси.Е оти така бе машки??? Се плашите од конкуренција??? Се плашите дека тој третиот може да испадни подобар од вас во кревет???

Инаку,на темата секс во тројка,јас сум против... па ако дечкото ми предложи такво нешто ќе му кажам дека не сакам,и пошто него му значи моето мислење ќе го прифати тоа и ќе си остани се на то... а инаку нема да ја раскинам врската или да се осетам нешто навредена со ме прашал,пошто знам дека то е фантазија скоро на секој маж...

пиле јас не делам ништо со никој.или цело за мене или ич...
евентуално јас ако посакам тројка со уше едно машко,е тогаш дечко ми нема да се сложи,така да на исто сме..
машките некат тројка со уше едно машко,женските некат тројка со уше едно женско...
ами сеа шо прајме????
компромис. еднаш мфф еднаш ммф и решено.
не е страв од конкуренција, туку едноставно.. гадно е. сваќате? две машки алооо... голи у ист кревет :S
да, има девојка... ама ипак... грдо е упм. тоа е целата фрка.
значи, еднаш така, еднаш вака. може така прити бич? би прифатила?

Ќе размислам, шо да не. Ама ќе треба правилата однапред да бидат утврдени. Например.. за почеток ако е укључиме уште една женска, нема пенетрација со неа, само оралка. И не смее да биде поубава од мене, зш ќе се осеќам загрозено. И да има "exit word" за да може било кој да прекине ако стане чудно. И.. ако после сите правила, сеуште има расположение, ма ќе смислиме нови правила! :pos2:

Ме интересира, дали машките коишто гласале ЗА сакаат тројка со нивната женска и со друг дечко ???

Јас сум за,слободно нека предложи.Страв ми е само во чинот да не се осеќа он загрозен и случајно отстранет:pos:во било која комбинација.

Патем, ја изменив анкетата : да видиме која “комбинација“ ви одговара најмногу :wink:

Затоа јас во погрешната група сум влегла,маце преправи ми го гласот.

Испаѓа дека сум гласала за со дечко ми и машко(иако може да се проба)јас гласам за дечко ми и девојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom