mRnO
И по mRnO,mRnO
Se soglasuvam so Lou,se isto e dali ke bide ili ne devica na prva bracna nok,pa svetot ide napred,ne mozeme da ocekuvame nekoja da se cuva do 20-25 godini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dusicka напиша:јас не би се чувала за првата брачна ноќ некако селски и застарено е тоа
подумај малку повеќе следниот пат пред да напишеш нешто такво, можеби ќе повредиш некоја девојка!

)
..
<--ova e premnogu nerealno a???
)
no ne po sekoja cena se razbira..za ocekuvanje e deka vo nejzniot zivot kako sto jas sum sretnal prijatni licnosti i taa da imala...(iako pak toa malku..ke me podzamisli..i ke rodi nekakvi cuvstva,ama poso znam deka ne e ok da imam perdrasudi,za nea da vazat nekoi pravila (DA ne se ebe) a za mene da nevazat..ne e fer
)
nezastiteno...Gledaj samo da ne doznaes
)) deka nekoj ti provalil vo sistemot.
)
:bravo:Lady Satori напиша::nesvest: Хммммммм
Да размислам , јас стојам на многу реално гледиште овде , иако скоро секогаш сум во романтично расположение.Верувам дека од 100 девојки , ма сигурно ќе најдете 1/2 девици на првата брачна ноќ.Тоа се е до принципи, ако некоја девојка има силен персоналитет и се одлучила да не дозволи да има :sekss: се додека не стане нечија жена , тоа е ок , за почит.Што станува лично до мене , јас не би имала :sekss: се додека не наполнам 18/19 , не знам пред тоа ми изгледа многу рано!