Девет тајни за возбуда

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Браво бе Gego, all true, men should know this. Освен она со алкохолот, јас на пример станувам посталожена само од пиво, од другото станувам поактивна.
Ако сакате да привлечете, изненадите или фасцинирате, а воедно и енергетски допрете до неа и нејзината страст.... Подарете и неколку чоколадни бомбони(јако,темно чоколадо) и инсистирајте што побрзо да ги исконзумира..... понатаму си знаете.....:smir:
Да а? Значи тоа било една од финтите, јас па мислев дека ми беше подарено само затоа што сакам темно чоколадо:wink:.

Како не бе:) Ни смирена сум кога ќе пивнам, ни сталожена:) Поопуштена да, ама не на смирениот начин:)

Ај биди подетална :)

шала на страна секој разлочно реагира на алкохол .... повеќето се како пијани кокошки јбг :smir:

Во старите времиња жените кои го знаеле овој факт си капнувале по една капка лимонов сок во очите за да го привлечат својот љубен.

За широки зеници ставале и Атропин од Atropa belladonnae, помамица, биле привлечни ама ништо не гледале:)
Атропинот сега се користи во очно за преглед и пред операции, за да ја рашири зеницата.

Прашање до понежниот пол ... Зошто никогаш нема да ве сфатиме ???? Зошто не можеме да ве сфатиме ? Да не сме глупави ние машките ? Ја мислам дека го знам одговорот но на крај ќе кажам доколку вие дадете солидни одговори

Пошто да можевме да ги разбереме и ние ќе имавме дунда меѓу нозете,глупости живи.Што е тешко да се разбере.Покажувај љубов до одредени граници(не се лигави),чат пат изнедади ја купи и нешто,однеси ја на вечера.Одвојувај време за неа,али не премногу за да не си здосадите.Ако почне да вреска пробај да ја смириш,да и објасниш.Ако не се смири и незнае ни самата што сака,не е моја работа да и ги лечам комплексите(или женски несфатлив мозок како што милувате да го викате).Фала чао пријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom