smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.759
- Поени од реакции
- 4.529
Good for youGood, 'cos you were failing anyway![]()
Он: Сериозно нема потреба од уште една ваква тема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Good for youGood, 'cos you were failing anyway![]()
Нема слична тема,затоа и ја отворив.И отворена е пред се жените да го кажат својот став.Како можам јас да знам дали знам што сака девојка ми подобро од мојата девојка?Кој си признава пола му се простува
Он: Има барем 10 вакви теми уште една не е потребна
Добро луѓе, ебете ли понекогаш нешто?
Никој не ја ебе затоа прашува дали сме ебеле. Чудно и паѓаНе. Ти шо мислиш, тој тебе шо те ебе пишува по форуми?!
Почнав да пишувам долг пост и се откажав.Нема слична тема,затоа и ја отворив.И отворена е пред се жените да го кажат својот став.Како можам јас да знам дали знам што сака девојка ми подобро од мојата девојка?
И темата не е што сакаат жените,што сакаат мажите,дали жените се курви а мажите ебачи и швалери(Балкан е ова,па затоа двојни аршини),туку што мислат жените-дали мажите знаат што сакаат жените?
О суперУште една тема каде сите жени се спонзоруши, бештии, неодлучни дрољи, недомаќинки...
Одамна го неаме правено муабетов![]()
Добро луѓе, ебете ли понекогаш нешто?
Знам дека е многу лошо да генерализирам зошто секогаш има исклучоци али ако.
Не се сите жени, тие другите се дебели и грди и никој не им обрнува внимание, па ги ебе природна селекција... а ти исклучок не си
па бирај
Ја за малце ќе ебев... се рачуна тоа?
Како не се рачуна!Овде на форум, тоа ти се рачуна ко 10 да си прошол у една вечер
![]()