Денешните мажи...

Џабе се сите дискусии, муабети, плачипичкарење и тн..
Бештиите за кои зборуваат мужите моментално јаваат на апокалиптичен пенис, не се бранат самите себе на форум. :D
Овие тука што се, две три момички не знам зашто се наоѓаат во муабетов и имаат потреба да ги бранат цревата предавнички.
Исто и за мушките курви, сега ебат на водно. Тие што ги напаѓаат курвите и сите тие што не се ебат со нив туку со Тоше со бемвето, немаат намирисано путе со еони.

znacci vidi vaka
koga zavrsi se koga iskocivme so drugarite od kaficot samo prokomentiravme bolje so ne im se staive i nie ke popievme korpa glej na kolku udrija korpi i za toa site trojca se slozivme ....
a olimija aj cisto onaka prasanje me interesira vie kako ek postapite
gledate zgoden tipac negde vi dava znaci deka saka da mu prijdete taman da mu pridete i da zapocnete moabet so nego pred vas uletuva druga nekoja i ovoj ja otkacuva posle toa vletuva vtora ovoj i ovaa ja otkacuva vletuva i treta da prai moabet so nego ovoj ja otkacuva i nema bar za moment da si pomislis so ke idam i jas so se zamisluva ovoj za dzabe ke idam i mene ke me otkaci a???

gledate zgoden tipac negde vi dava znaci deka saka da mu prijdete taman da mu pridete i da zapocnete moabet so nego pred vas uletuva druga nekoja i ovoj ja otkacuva posle toa vletuva vtora ovoj i ovaa ja otkacuva vletuva i treta da prai moabet so nego ovoj ja otkacuva i nema bar za moment da si pomislis so ke idam i jas so se zamisluva ovoj za dzabe ke idam i mene ke me otkaci a???
„Те гледам дечко досадно ти е и несакаш да те замараат да идеме до кај мене да гледаме лига на шампиони реприза?“ :icon_lol:

„Те гледам дечко досадно ти е и несакаш да те замараат да идеме до кај мене да гледаме лига на шампиони реприза?“ :icon_lol:
Која утакмица? :cautious:

Го имаш стилот, би паднал на ова. Уште да бев згоден. :icon_lol:
Не паѓам јас на згодни, само на незгодни :icon_lol:
Ај идам да спијам доста глупости пишувам у касни саати, лаку ноч до сите на темава.
--- надополнето: 6 март 2013 во 23:33 ---
Џени ја имам на телефон за такви незгодни прашања од кои не се разбирам:D

Викаш ќе ми успее? Да не ми ја напраи јас фудбал не гледам :icon_lol:

Добро почна али со лига на шампиони упропасти се .Таман бе после 12 почнува НБА ти лига на шампиони.

Хипотетички муабет:

Таа: Реал - Манчестер, ме интересира дали Лука Модриќ ќе изигра добро или се покажа како лоша инвестиција.

Тој (прва алтернатива) - Бегај мори не одам никаде со човек што навива за Реал (чекор два плаче на форум дека не ги бива жениве).

Тој (втора алтернатива) - Хмм што знам, па ја гледав (во себе си вика не е нормална жена што гледа толку спорт, посебно што го знае Лука Модриќ. Гарант е машкуданка, чекор два се повторува).

Тој (трета алтернатива) - А, што за Реал навиваш? Леле и јас! (ова ретка варијанта, ама децата ќе имаат иднина).

:D

Зашо мислиш дека тролам коа викам дека би пришла на некој кој ми се допаѓа? Шо е тоа толку страшно? Да не ќе ми падне чинот?
Сум пришла, не било страшно и шо е битно кој ќе ги влече конците? Ако си у врска со некој да се натпреваруваш, ондак у старт удави се.

Fair enough. Се сложувам.
Полесно ни е навистина, јас ви потврдувам дека ви е потешко. Зошто кога ќе напишам дека секогаш изборот и останува на девојката прчите муцки и се инатите, а после во дискусија истото го докажувате? :)

Муабетот не ми беше за тоа кој ги влече конците а кој не и на кого останува изборот. Наравно дека у пракса, ако двајцата си се свиѓаат ќе се деси тоа што треба да се деси али дебатирам for the sake of the argument. Не се сложувам со познатиот стереотип дека машките се тие кои треба да ги освојуваат женските и да се докажуваат пред нив. Мислам дека стварно нема врска кој на кого ќе му пристапи прв.
--- надополнето: 7 март 2013 во 00:43 ---
За ова треба да одговори некоја девојка која е сингл и има потреба од запознавање дечки. Јас ти кажав, немам потреба. Доколку би имала, би пристапила.
Ајде договор: Нареден пат, кога ќе сме на пиво, ти бираш дечко јас пристапувам. Ок? Ама ако сака да ме носи дома на ебење, тебе ќе те пуштам да ме замениш. Важи? :D
Поентата не беше за тоа колку си атрактивна и дали си способна да го привлечеш секој маж на планетата земја туку за пристапот кон темата кој ќе се пушта на кого и за познатиот стереотип дека машките треба да пристапуваат први секогаш.
Го утна малку муабетот, али дали алудираш на тоа дека типот кој би се согласил да те носи дома на ебење, би се согласил ја да те заменам. Ако сме му ја и ти подеднакво атрактивни тоа не би бил толкав комплимент за тебе.:X3:

Епа тоа е проблемот. Што женските чекаат да дојде некој до нив а не вложуваат и некој напор они да отидат некогаш. Не само ти, повеќето девојчиња. Ретки се смелите девојки кои се атрактивни и немаат ништо против, они први да отидат. Муабетот е што многу е полесно кога седиш, го гледаш дотичниот што пробува да ти го привлече вниманието by all means, и пошто знаеш дека му се свиѓаш, можеш да си играш со него или можеш одма да го смуваш и јако ти е така? ;)

Штом вие жените ни давате совети за тоа како треба да си ги ставиме мудата преку рамо и да идеме, ондак на вам не би требало да ви е тешко да го направите истото. Пробај некад бе Неса :). Иди пуштај му се на тип и види како ќе се осеќаш. Дали ќе имаш самодоверба како што Леандра и Олимпиа тролаат машки кои викаат дека им е глупо да се ставаат пошто не се сигурни у себе. Дури пошто сте женски, полесно ќе ви биде, пошто повеќето од машките не се пребирливи и ако се само машко друштво голема е шансата да прифатат што им се дава.
Ептен би ми било супер, такви убави девојчиња и дами како што сте вие, да дојдат и да ми се пуштаат пробувајќи да склопат муабет. Ми се дешавало. Јако е, пошто знам дека ја ги влечам конците.

Последнава реченица размисли си ја...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom