Денешните мажи...

ОК е да не е твој тип, али од три групи со по минимум 3-4 машки во група ниеден да не е твој тип... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tи ко ќе влезеш у кафич сите женски ти се сфиѓаат?:rolleyes:

Штом вие жените ни давате совети за тоа како треба да си ги ставиме мудата преку рамо и да идеме, ондак на вам не би требало да ви е тешко да го направите истото. Пробај некад бе Неса :). Иди пуштај му се на тип и види како ќе се осеќаш. Дали ќе имаш самодоверба како што Леандра и Олимпиа тролаат машки кои викаат дека им е глупо да се ставаат пошто не се сигурни у себе. Дури пошто сте женски, полесно ќе ви биде, пошто повеќето од машките не се пребирливи и ако се само машко друштво голема е шансата да прифатат што им се дава.
Ептен би ми било супер, такви убави девојчиња и дами како што сте вие, да дојдат и да ми се пуштаат пробувајќи да склопат муабет. Ми се дешавало. Јако е, пошто знам дека ја ги влечам конците.

Полесно ни е навистина, јас ви потврдувам дека ви е потешко. Зошто кога ќе напишам дека секогаш изборот и останува на девојката прчите муцки и се инатите, а после во дискусија истото го докажувате? :)

Штом вие жените ни давате совети за тоа како треба да си ги ставиме мудата преку рамо и да идеме, ондак на вам не би требало да ви е тешко да го направите истото. Пробај некад бе Неса :). Иди пуштај му се на тип и види како ќе се осеќаш. Дали ќе имаш самодоверба како што Леандра и Олимпиа тролаат машки кои викаат дека им е глупо да се ставаат пошто не се сигурни у себе. Дури пошто сте женски, полесно ќе ви биде, пошто повеќето од машките не се пребирливи и ако се само машко друштво голема е шансата да прифатат што им се дава.
Ептен би ми било супер, такви убави девојчиња и дами како што сте вие, да дојдат и да ми се пуштаат пробувајќи да склопат муабет. Ми се дешавало. Јако е, пошто знам дека ја ги влечам конците.
Зашо мислиш дека тролам коа викам дека би пришла на некој кој ми се допаѓа? Шо е тоа толку страшно? Да не ќе ми падне чинот?
Сум пришла, не било страшно и шо е битно кој ќе ги влече конците? Ако си у врска со некој да се натпреваруваш, ондак у старт удави се.
--- надополнето: 6 март 2013 во 20:05 ---
Не, али од 10-12 минимум 2-3 ќе ми се свиѓаат.
Зашо не ти се сфиѓаат сите? Пошо имаш критериум исто како и девојките кои ги одбиле претходните 2 групи.

Зашо не ти се сфиѓаат сите? Пошо имаш критериум исто како и девојките кои ги одбиле претходните 2 групи.
Не две туку три групи.
Не велам јас сите да им се свиѓаат, али од три групи ниеден да не им се свиѓа очигледно дека проблемот е во нив.

Жените са за педераси!

Убавите пички завршуваат кај оној што има пари. Убавите мажи и тие завршуваат кај оние што имаат пари. И кога видиш, ем грд, ем без пари, ем без пичка!

E да, ако критериум ти е само пулс и дупка си е дупка :pipi:
Или било тоа некој кафич пун со јаки цури XD (dream.avi)
Кафич пун со цури-авиони....и се викал “хангар“.
/stoner-talk

Нели е парадокс коа пиче го кани цитро на кафе 2 години да тој со мадиња не се појавуе и бега као ѓавол од темјан? Кој е у ситуацијава пиче?
Може нема пари за кафе. :(
--- надополнето: 6 март 2013 во 22:20 ---
Нели е парадокс коа пиче го кани цитро на кафе 2 години да тој со мадиња не се појавуе и бега као ѓавол од темјан? Кој е у ситуацијава пиче?
Може нема пари за кафе. :(

Се пуштате на најпицнатите цури у местото (јебига тоа ви е вашиот критериум - изгледот). Они се свесни дека изгледаат како објекти. Но не сакаат да бидат третирани како такви. Мајндфак, инсепшн, да. А знаат дека ги гледате како такви, за една вечер, за ебење, со нетрпение и очај (боље мастурбирајте или нешто пред да искочите).

Кога на женски ќе им пристапите ко на цури со кои сакате друг ден да идете на кафе и им давате бројче, штознам, веројатно ќе ви успее. Исто ќе покажете дека не ви е она приоритет со тоа што ќе се вратите кај другарите откако ќе ја викнете друг пат на кафе муабет. Можете да го употребите и зборот "муабет", може ќе се осети подамски (спротивно од тоа како изгледа).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom