D
dirty angel
Гостин
Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во редШирочка широчка
Може и таа штеди време со латиница![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во редШирочка широчка
Може и таа штеди време со латиница![]()
Ooof...Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во ред![]()
денешните мажи немаат храброст![]()
Не се машките плашливи колку што се денешниве девојчиња дигнати и невоспитанипа така е, немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките
![]()
не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()
не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()
Си. Затоа сите скокнаа како попарени на темаване се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()
има случаеви кога сум преземала иницијатива и јас,се однесувам со сите добро не правам разлика помеќу машките како што прават некои женски и за во врска со храброста машките по немаат храброст за да преземат одговорност, да признаат дека згрешиле и да ја признаат грешката иако знаат дека грешат и самите се криви.А зошто ти не преземеш инцијатива нели сакавте еднаквост? Може на повеќето им е преку глава да ве гледаат како се лигавите? Може ти си дигната па никој тебе неќе да ти пријде? Размисли како се понашаш какви сигнали праќаш