Денешните мажи...

Пример бе море, концепт кажувам, за цените се фати, ебате бељата. :)
Инаку, не знам да месам, признавам, освен со готови кори.
Ама затоа правам супер еклери. :)

Мојт бе, ска пробљем? Ќе важи и за голтари. :)
Ако го бива од едно да направи две (легално), добива пари оберучке.
Ако не го бива, нека стави кецеља на врат и нека иде по пазарлук. Бива? :)
Бива бе шо да не бива, шо домаќинка ќе беше бе да не знаеш да замесиш домаќлук веќе до .... :pos:

Бива бе шо да не бива, шо домаќинка ќе беше бе да не знаеш да замесиш домаќлук веќе до .... :pos:

Абе најважно е сарма да знаеш да свиткаш.
Ич абер да се намало значи, јас ли да те учам. :)

Абе најважно е сарма да знаеш да свиткаш.
Ич абер да се намало значи, јас ли да те учам. :)
Абе шо ке виткаш и сарми иди у веро има готови продаваат, и тоа ти е домаќинлук глеаш шо ке се замараш да месиш и сарми да виткаш. Ама важно ке ги мултиплицираш парите со тие25 денари ќе купиш сарми, ако остане кусур може и на скапа струја да се пере :pos:

Абе шо ке виткаш и сарми иди у веро има готови продаваат, и тоа ти е домаќинлук глеаш шо ке се замараш да месиш и сарми да виткаш. Ама важно ке ги мултиплицираш парите со тие25 денари ќе купиш сарми, ако остане кусур може и на скапа струја да се пере :pos:

Арно си напиша, ете како се разликува квалитативната проценка.
Некој бара 150К и задоволен е со шопинг во Веро.
Некој друг бара 10К и домашно топло лепче и свиткана сарма.
Крајно, кому како му е ујгун. :)

As for risk management, there is risk mitigation and learning on the fly. But you have to grab the bull by the horns. Така се разликува маж од педер у душа маже...

.

Не така Луки, ного е опасно така да инвестираш. Требе да употребеш мудар хеџинг и да ги распоредеш ризиците паметно: ако на пример главнио влог ти е во потенцијална невеста што вреде 80 000 (плус добра сиса и гз), мора да пресметаш потенцијални губитоци и да инвестираш во опции кај други моми, најчесто со помала вреднос, но со подолг рок на истек. Тава ќе ти овозможе 90% да бидеш во добивка, со минимални колатерали. Дополнително, попедерувајнето може да биде алтернативен начин на инвестирајне и диверзификација на портфолиото. Ја сам размислувал и за кози и офци, ама ја сум ного опенмајдед.

Аха аха сега почна и Кант Ниче се јака муда што и во средно гимназија се учат :pos:
Имаш уште некое звучно име ??
Како на пример Микалаџело или Едгар Алан, де бе филоСофке само тие ли ги знаеш ?
Види сум го читал јас и Пахотеп,Јаин , Аџвика замисли и Бонавентур го имам читано али чим викаш дека сум морон неписмен пошто ти ги знаеш овие што ги знаат и осмо оделенците и си ги слушнала на тв или прочитала на некој статус на фб тогаш ок, ти си филоСофката сега и правописот ќе ни го опраиш
аххххххххх колку треба да си начитан за да го спомнеш ниче сифиличарот тоа чудо некое:pos:
Со сета почит господине, се гледа дека сте далеку постари од мене, а искуството си го носи своето пропорционално со годинките што Ви одминале :giggle:, па поради тоа, бескрајно Ви благодарам што го посветивте Вашето драгоцено време на една 20 годишна девојка :notworthy: (y).

Зарем ти мислиш, ај не заебавај ? :pos:
Немај гајле бе нема да биде само кревет ќе ти дадам и некоја паричка да си купиш нови опинчиња за велигден. Добро не си гнида признавам, според пропорциите повеќе си у прасињата али јеби га, и на свинчињата им се плави влакната на опашката.
Ти реков без хистеришење ти одма почуваш прво со тоа, ало филоСофке смири се не е возбудувај до толку.
А жена ако не ја интересира кревет тогаш нешто многу не е во ред со неја, тоа е знак за фригидност и неспособност за оргазам поготово тоа е страшно кога се случува кај 20 годишна. Батали го тоа мрсулот од дечко сељачиште те упропастуе.
Ајдеее сега и прасе дебело сум :LOL:. Инаку со дечко ми си имам перфектен сексуален живот, не се секирај ти за мене, кажи ми тебе како да ти помогнам?! :sneaky:
Ај сега смири се соземи се не се возбудувај поради сантиметрите, и среди си го постот. Полека диши дубоко тука е тој нема да се смали.
Ти рече дека не бил креветот важен а з дваесет годишна кревет да не биде важна работа е тоа е загрижувачки, сериозно ти велам мани го тоа сељачиштето со време.

Ај сега смири се соземи се не се возбудувај поради сантиметрите, и среди си го постот. Полека диши дубоко тука е тој нема да се смали.
Ти рече дека не бил креветот важен а з дваесет годишна кревет да не биде важна работа е тоа е загрижувачки, сериозно ти велам мани го тоа сељачиштето со време.
Кога сум кажала дека креветот не е важен?

a be ajde mi praka pijacka po kelner,,, c ccc bidi muz i dojdi da se zapoznaes :tapp:,vakvi raboti se desavaat se pocesto,i mene mi se imaat sluceno i me vadat od pamet,pa ako deckoto ne e sposoben i hrabar da i prijde na devojka(nesto nezno i ubavo sustestvo) togas toj nema hrabrost za nisto vo zivotot :helou:
Хахаха па коа ќе идам да се запознааам ме гледа чудно ко да сум дошол да ја убивам,и нормално дека понатака нишо не бива кога и девојките изгубиле осет за запознавање

Широчка широчка :D

Може и таа штеди време со латиница :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom