Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Vecerta sepak mi e najubava od se. Iako moze da ima guzvi nekako se mi e pomirno pod meseceva svetlina (ili nikakva for that matter) :)

Ако треба да бирам меѓу ден и ноќ..бирам ден..језда ноќта е тивка..мирна и се тоа...ама денот ми е некако поведар пр. коа има сонце...А според анкетава се мислев меѓу изгрејсонце и зајдосонце ама се решив за второто зашо некако поромантично ми е

Господ го правел светот седум дена а не седум ноќи.

Денот,светлината..ме потсеќа на ведрина,насмевка,гужва,луѓе,пријател,СОНЦЕЕЕЕ!мх мх мх*****

Ako mozev da glasam za dve togas toa definitivno ke bea zajdisonce i nok.glasav za zajdisonce bidejki togas obicno izlagam,gledam poznati i raspolozeni luge,se zurkam,a nokta e pomirna,romanticna ima nekoja volsebna energija koja te dava nekoe posebno cuvstvo duri i da si sam.

Изгрејсонцето некако ми е боље незнам зашто али го сакам повеќе денот од ноќта

денот има свои убавини а исто и ноќта ама јас сум за првото

Гласав за зајдисонце, а не ми се лоши и од изгрејсонце

ViRuS напиша:
Кој дел од денот највеќе ви се допаѓа?
Мене изгрејсонцето и ноќта затоа што во тој дел од денот е најтивко и најубаво ми се гледа! 8)

i mene isto:poss:

Ne znam zosto ama denot go obozavam,!!!!Nesto sto najmnogu sakam da pravam e da setam koga sonceto najmnogu gree ..I koga e mnogu zesko!!

Утро. Ама не изгрејсонце. Не гласам. Утро, кога сите се растрчани за на работа, кога во воздухот се чуствува почетокот на нешто ново. Плус, утринскиот секс е сто пати поубав од вечерниот. Добро ајде, барем за мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom