- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 11.990
- Поени од реакции
- 21.746
Во случајот кафич со педерите ти е селото од кај што си, а педерот си ти. Од кој затворен круг си излегол па ти жити се.Kaj vide deka pederi ve narekov. Rekov se ponasate ko pederi vo pederski kafic i si nosite zaklucok na procentuelna zastapenost na pederite sekade na osnov na prisutnost vo kaficot vo koj samo pederi odat. Normalno deka matematikite ke vi izlezat deka od deset ljuge, devet se pederi, desetiot ni sam ne znaj so e.
E isto i vie tuka, vo slucaj da ne sfati so bese miabetot so pederite, a ocigledno ne sfati.
Ја од скоро сум програмер, претходно работев друго, и иам свртено различен круг на колеги и пријатели, и мајстори и филозофи. За тебе сум завод на статстика.
И кај сите е тоа ситуацијата, ако не можеш да си обезбедиш кров на глава има големи шанси да дремеш сам или да ебеш мечка. А и за воља на вистината за Скопје, нема аргумент дека не можеш да го напраиш тоа. Да живееш у оваа ера со твоите и жената под ист кров е мазохизам.
Автоматски споено мислење:
ќе се усреќиш таму, делат станови.Ако било толку лесно да се купи стан или да се плаќа кирија,никој немаше да се сели од државата.
Последно уредено: