Демир Капија

• Креатор на темата Креатор на темата D_T
  • Време на започнување Време на започнување

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Локација
Iron Gate
37023726.jpg

Воа е мојот роден крај.... :wub: малецко местенце

Не сме ногу човеци - не за друго да не се прае гужва, ама гостопримлив народ по дифолт !!!

......
кој не бил до сеа у ДиKеј може да не посете у секое време ако не најде таму, оти како тргнало само домoродците че останат :icon_lol:

Шо да ви кажам друго - се че биде излишно :)

:aplauz::aplauz:
Ајде земчо нека е за аирлија темата шо викат нека се угоде, може це најде уште некој од Ди Кеј тука на кајгана освен нас шо не го знајме... иначе арно си онадил (напишал) шо е така така е уште малце се живо и диво че избега од туа. Ае да прекопам и ја по компутерот шо имам па че освежам и јас со некоа фотка од нашите природни убавини - шо ги иаме ногу. :kafe:

^
ае, па ногу да се пише земчо

Инаку и у песна не спомињат :pos2:

Еве за почеток еден клип од некогашниот Beach Bar на чело со Тошо и Громот, во епизодата "Демир Капија летна шема" :music3:

Иначе синоќа во Club Parsifal ногу добра забава направиа Teddy Lion - Croatia, перфектна компактност на опрема (озвучење,светло и инструменти), вокалски и свирачки способности.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Јаз'k . A начув некој муабет дека ептен јако било.... ај белки па че ги викнат да обезбедам присуство :vozbud:

37023726.jpg

Воа е мојот роден крај.... :wub: малецко местенце

Не сме ногу човеци - не за друго да не се прае гужва, ама гостопримлив народ по дифолт !!!

......
кој не бил до сеа у ДиKеј може да не посете у секое време ако не најде таму, оти како тргнало само домoродците че останат :icon_lol:

Шо да ви кажам друго - се че биде излишно :)
Не сте многу човеци ама убави луѓе во душа сте.Иначе Демир Капија е мое фаворит место и ако даде господ еден ден ке си купам едно место таму .

Не сте многу човеци ама убави луѓе во душа сте.Иначе Демир Капија е мое фаворит место и ако даде господ еден ден ке си купам едно место таму .

и да си купиш другарче, че ти притреба у животот за мирни пензионерски денови :)

ДиКеј! :) Закон гратче,имам неколку пати излезено таму,а еднаш и на панаѓутор бев.Се знам со бааѓи демиркапијци,душа луѓе се.Поздрав.

и ако даде господ еден ден ке си купам едно место таму .

Јас сум господ. кажувај колку пари имаш на лагер да ти предложам за продажба место, сакаш до реката горе ка Чифлик, сакаш до клисура?:smir:

Денес 27.08 Сабота и утре 28.08 Недела традиционално по незнам кој пат, ќе се одржи ДемирКапијскиот панаѓур..... Кој не си купил ранец за на школо, тетратки со линии или со коцки, казан за варење на ракиа, 10 пара чорапи за 100 денара или не збркнал ништо летото - нека спрема едно 50Е :D и нека повели на добра журка за сечиј вкус...
Поздрав :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom