Декодирање на iPhone 3g

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
Декодирање на iPhone 3g - Алфа Мобил понуда

моментално цената за едно парче е 120 евра, се чека до 3 работни дена.

значи ова е финално софтверско декодирање на телефонот со пач, функционира потоа со сите сим картички, единствена мана - ако може така да се нарече - пораките што ќе ги испраќате ќе морате претходно да пишете - 00389хххххххх бројот за да стигнат, директно пр. 070хххххх нема да може да функционира.

сега за сега овој метод на декодирање функционира беспрекорно, до сега 4 ај фона се средени на овој начин, да така се надевам нема да има компликации како со СимСим-овите, Уни-симовите итн...

за контакт:
02.3162-264
gsmhacking@live.com
alfamobil@on.net.mk

немојте да жалите после 25ти август:
до 25.08.2008 20 евра декодирање iPhone 3g, 10 евра 2g - 1.1.3/1.1.4/ 2g - 15евра 2.0/2.1/ version!!!

да де ;)

значи ај фоун 3г сега може да се декодира на 2 начина, до пред неполна недела се декодираше само со додатоци на сим картичката т.е. уни-симови, сим симови итн... што и не е баш практична работа затоа што треба да се сече картичката, иде со фолија што се лепи на контактите на картичката и при вадење може да се уништи симсимот, знае некад ако неправилно се програмира да губи мрежа телефонот, да се укочува или да се гасне во мирување.

оваа солуција јас што ја нудам е пачување на заштитата и си работи перфектно телефонот, единствена мана е што СМС пораките мораш да ги испраќаш со +389ххххххх за да пристингат, останато си функционира потполно исто телефонот како да имаш ејти ен ти картичка.
моментално во Македонија лично што можат да декодираат 3г се 3ца, другите двајца ќе ми се наљутат ако ја прочитаат понудава :pos:

ама ова трае само колку да набијам искуство, затоа што веќе 6 дена имам опција за декодирање на 3г со фул анлок а едвај 4 имам изедкодирано, сите ми се жалат дури и колеги дека прескапа им била цената, епа еве до понеделник ако ви одогвара цената од 20 евра ќе ви ги издекодирам, од вторник ќе се врати приближно старата цена.

Знае ли некој да декодира iPhone 2.2? Не сум сигурен дали е 3Г или не, зашто не се работи за мене, за еден пријател е.

знае некој, ама од 26 ај фончиња до сега одкако излезе 2.2 само 17 поминаа.

А што се случи со другите 9 :icon_lol:

си ги користат ко ај под и чекаат солуција за анлок.

т.е. телефонот се декодира се нормално, ќе ја прифати картичката - ама нема да има мрежа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom