Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali moze da se dekodira blackberry passport kupen od vip so IME: 351852061817945 ili kolku ke cini.Odnapred blagodaram
alkatel ot 902Гледам дека доста луѓе бараат кодови за декодирање на постари модели на телефони за кој во мобилари им бараат 400-500 денари,а севкупно телефонот вреди 1000 денари
Значи вака,можам да ви помогнам во некој од случаевите со декодирање на телефони,ова важи за "low end" телефони.Па слободно повелете пишете тука IMEI доколку можам би ви помогнал.
Извадете ја батеријата ке видете 15 цифрен код,тoa е IMEI.http://4.bp.blogspot.com/-u1OKeJDLKMA/UvyT5V64yVI/AAAAAAAAAGk/f-aD7tvMyS4/s1600/ztelab.jpg
alkatel ot 902Гледам дека доста луѓе бараат кодови за декодирање на постари модели на телефони за кој во мобилари им бараат 400-500 денари,а севкупно телефонот вреди 1000 денари
Значи вака,можам да ви помогнам во некој од случаевите со декодирање на телефони,ова важи за "low end" телефони.Па слободно повелете пишете тука IMEI доколку можам би ви помогнал.
Извадете ја батеријата ке видете 15 цифрен код,тoa е IMEI.http://4.bp.blogspot.com/-u1OKeJDLKMA/UvyT5V64yVI/AAAAAAAAAGk/f-aD7tvMyS4/s1600/ztelab.jpg
Ми даваа без пари кодови,сега заврши и не ми даваат повеќе,додека ви давав беше се океј,сега ви пишав значи доколку сакате ќе треба да платите 250 денари,додека ви давав сите бевте среќни сега нема и само плукате,не ни ја отварам темата,доколку сакате нешто да прашате прашајте ме ПМ,позз1.Не може да се декодира
2. Не може да се декодира
3.Малце потешко за декодирање, пријателе
4.Може ама не на темава
5.Џабе пишувате, гагата заврши
6....
и мене ми треба ама за sony xperia e1[DOUBLEPOST=1428587946][/DOUBLEPOST]може за Sony Xperia E1Друже дали можеш да ми пратиш код за Sony Xperia E или не е тој во понудата?
Ќе ти го пратам истово и по ПП. Немав никаква намера да те критикувам. Само алудирав на тоа дека гагата заврши и дека доколку не се најде некој друг кој ќе постира кодови, џабе постираатМи даваа без пари кодови,сега заврши и не ми даваат повеќе,додека ви давав беше се океј,сега ви пишав значи доколку сакате ќе треба да платите 250 денари,додека ви давав сите бевте среќни сега нема и само плукате,не ни ја отварам темата,доколку сакате нешто да прашате прашајте ме ПМ,позз
Заврши беспари... @iwin4god приватна порака и 250 денари..Другар ако можеш да ми помогнеш
Alcatel OT-991
IMEI- 862601013508033
991x - 2ivdmk3 - s40
Работи само на вип
Заврши беспари... @iwin4god приватна порака и 250 денари..
Чичко што знае да читаА кој си ти ?
Седи 5Чичко што знае да чита
Другар ако можеш да ми помогнеш
Alcatel OT-991
IMEI- 862601013508033
991x - 2ivdmk3 - s40
Работи само на вип