Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
...mesto za biromaterijali...a ushte nesho mi tekna ama nesmejam da pissham...:zlo:

...oklagija(sukalo)...

оружје за масовно раширување (на тестото)

Продолжен гајтан

gajtan koj gi olesnuva rabotite za koi treba struja a stekot e prilicno daleku :)

baknez

Сладок гест......шо убаво би ми дошол еден сеа!:back:

стегач

најчесто,средство за собирање коса.
влечка

Штитник за стапала (поготово кога е ладно)

компас

...naprava za izgubeni...

-flasha

или шишлак речено...изум за складирање ракија или други течности.
крпа

Крпа…ми предизвикува низа асоцијации. Знам дека најчесто ја користам во кујна и купатило. Бришам садови, себе, лице, прашина, нечистотија,…Крпите се на почетокот чисти, миризливи, испеглани, ама по употребата се најпрљавото нешто, што го имаме дома.
image012.jpg

Секогаш ја фрламе за перење. Никогаш не ја употребуваме два пати. Ја користиме само за една намена… Понекогаш на рачно, а понекогаш на перење во машина..

Палома

spas za lugjeto da ne se izmrsulaveni ili valkani...:tapp:

Растропан, а практичен сад за складирање на разни јадења, за подоцна да бидат пуштени во продажба...Понекогаш се користи за закачување позади колите кои ги носат венчаните на меден месец, баш таму под "Just married"

Дефинирајте „Убав ден”

Убав ден е ден кога ќе се случат само убави нешта....

дефинирајте реалност

се будам сабајле..ми се спие ми се плаче...ме чека досадно предавање или евентуално треба да учам за испити.. у моментов факултетов ми е реалност во која живеам:icon_conf

тестенини

тестенини се нешто што јас обожавам да го јадам

живот

п.с.Mandy те жалам за твојава реалност и мене ми е слично само што уште не сум на факултет средно сум....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom