Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Спасот за многу работи.

Монокотиледон :D

То се однесува на коренот на растението поточно на израстоко на семето ако има едно рокче е монокотиледоно растение
Чиколато

Ваљда чоколадо е тоа?! :)
За секој случај: Чоколадо ти е прехранбен продукт кој го подигнува нивото на расположение повеќе дури од сексот. :D

Телепортација.

:icon_mrgr:,,toa ti e fenomen na nashmrkanost,,,ili gipsiranost,,,pa navistina neznaish kaj si vo univerzumov,,,:D,,

,,,,jajca na oko,,,,

Јајца на око?
Двајца педери-поза 69! :D :D

Шутрак.

Па сега зависи за каков рекет се работи, така може да има и повеќе дефиниции за истото.
Како на пример рекет за тенис, пинг - понг, можеби рекет за бадминтон, или рекет ко што им вршат на фирмиве. :D

Кукавица.

Тип што е мнооогу тешко да го погодиш на спортска. :D

Овес.

,,,:icon_mrgr:,,/maja greshka si ,,,trudna zhena,,:D/,,,,

,,,kao bozhemski ,ovesni pahuljici za zdrava hrana ,,,ili timi ,,,prihrana za konji,,,:LOL:,,

,,,magla,,,,

Ако е трудна жена, тоа е веќе асоцијација, а не дефиниција. :D
Али како ќе кажеш. :D

Кондензирана водена пареа.

Нарцис.

Ако е трудна жена, тоа е веќе асоцијација, а не дефиниција. :D
Али како ќе кажеш. :D

Кондензирана водена пареа.

Нарцис.
,,,:icon_mrgr:,,,,maja,,aaa,,,ovoa e neoficijalniot ,,,,del za zezalici,,,nema tuka ,,,nishtoozbilno ,,,:P,,

,,,,ogledalce ,,,ogledalce koj e najubav na svetov,,,,a mozhe ,,,i neko cveke,,,imashe takvo neli,,,:ROFLMAO:

,,,:icon_mrgr:,,,,maja,,aaa,,,ovoa e neoficijalniot ,,,,del za zezalici,,,nema tuka ,,,nishtoozbilno ,,,:P,,

,,,,ogledalce ,,,ogledalce koj e najubav na svetov,,,,a mozhe ,,,i neko cveke,,,imashe takvo neli,,,:ROFLMAO:

Шутрак, нареден пат не заборавај да дадеш збор кој треба да се дефинира. Во интерес на темата и некои кои ја надгледуваат. ФалаЧаоПријатно.

Коска.

Шутрак, нареден пат не заборавај да дадеш збор кој треба да се дефинира. Во интерес на темата и некои кои ја надгледуваат. ФалаЧаоПријатно.

Коска.
,:icon_mrgr:,,kocka,,,,neshto,,,shto ni ovoj ^,,,ne znae,,,
,,,ti ovoa ko neshto da se zakanuvash,,,taka neshto ima prizvuk,,,aj brkaj rabota,,,
,,,i PS,,,sakash sam da prodolzhish da igrash,,,

,,,,,voobrazeno tenisko topche,,,

,:icon_mrgr:,,kocka,,,,neshto,,,shto ni ovoj ^,,,ne znae,,,
,,,ti ovoa ko neshto da se zakanuvash,,,taka neshto ima prizvuk,,,aj brkaj rabota,,,
,,,i PS,,,sakash sam da prodolzhish da igrash,,,

,,,,,voobrazeno tenisko topche,,,
nee,,,ne se zakanuvam,,,,,i ne,,,sakam,,sam,,,,da igram,,,,,prajmi drustvo,,,,

voobrazeno tenisko topce e tensko topce samo sto e voobrazeno,,,,

Запирка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom