Дефиниција за добра журка?

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Локација
Скопје
Која е вашата дефиниција за перфектна журка што си ја замислувате многу многу време??????

ДЈ Сет или Поп Пеачка или Рок Група??? Кој?
Дискотека, Плажа, Ливада, Подрум???? Каде?
Алкохол, Сок, Коктели??? Што?
Со другари, сестра/брат, Ева Лонгорија??? Со кој??

Која е вашата ултимејт парти???
Мојата еве гледајте :wink:

Sash Feat. Stunt - Raindrops :):):)

се разбира ова е само дел од журката...
вие??:pos2::pos2:

Моја дефиниција за добра журка, е онаа која ќе ме натера да рипам ко луд највисоко што можам и да се дерам најјако:)
Без разлика дали било тоа ДиЏеј, рок група...

ДЈ Сет се поштува ако е сет на винил, оние новине техникс и бутур машини се срање, ДА КРЦКА БЕ ТРЕБА
Плажа, Ливада дефинитивно отворено небо журка, уво да не ти чуе за вентилацијата. Плажа за ептен лето, па да се брцнеш у вода и да се разладиш, ливада ако е по чил журка и скаричка да свртиш:pos:
ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО ПИВО
Со ептен позитивни личности кои ќе знаат и да кршат кичма од играње и да направат неколку реда муабет. Со Ева Лонгорија искрено нејќам на журка зашто е препотентна пиздоина што ќе се буни за нејзините ноктиња МАМУ И

Епа така би била топ журка за мене.

П.С. Неможам да го најдам клипот кај што има две цури на журка. Едната става трип на јазик и ја залапува другата. ФЕТИШИИИИИИИИ

не мислев конкретно на ева лонгорија... пример кажав...
ако сакаѓ со некоја славна личност да одиш... :):):)

не мислев конкретно на ева лонгорија... пример кажав...
ако сакаѓ со некоја славна личност да одиш... :):):)
Јок, све препотентни и со високи побарувања. Јас имам приземни побарувачки СКОПСКО, МУЗИЧЕ ЗА МЕРАК и ОПУШТЕНИ ЛУЃЕ

Кој?: Сите асални македонски диџеи.
Каде?: На некоја ливада во близина на Скопје.
Што?: Burn
Со Кој?: Со топ друштво кое знае да се забавува и љуби електронска музика.

Кратко и јасно и доста сласно :)

Ајрон Мејден и едно 20 пива, не е битно каде .. пекол, делириум, хистерија, лудило изнад сите граници ..

За мене идеална забава е летно време, на плажа, 10 до 15 луѓе. Уживанции. Мразам гужви, па така што сакам кога е поопуштено.

Според мене најдобрите журки доагаат спонтано,кога си седиш дома и имаш план да гледашнекоја серија и одеднаш ти се јавува другарче и излагате во некоја Скопска дискотека така без повод и ЖУРКА!!! Да не заборавиме дека освен ти друг неможе да ти го направи СУПЕР времето што го поминуваш во Диско ,Кафана или слично,:helou:

Кој? - Не е важно кој, важно е да биде аплифтинг/прогресив/вокал транс.
Каде? - Во некое андерграунд место или на отворено, со добар поглед кон ѕвездите.
Што? - Текили и коктели (Blue Lagoon, Kamikaze, Sex on the Beach, Tequila Sunrise).
Со кој? - 2 опции. Со д грл, или со друштвото.

Заклучок... Транс журка со многу алкохол во некое темно место или на отворено со друштво кое сака транс музика или д грл која сака скоро се (освен турбофолк, cool).

ДЈ Сет или Поп Пеачка или Рок Група??? Кој?
сет нормално...
Дискотека, Плажа, Ливада, Подрум???? Каде?
не е битно...само да не е ладно/топло...таман да е :)
Алкохол, Сок, Коктели??? Што?
енерџи дринк...
Со другари, сестра/брат, Ева Лонгорија??? Со кој??
со цура...

таа:МАРИО!!!...2x + 3x е еднакво????
јас: 5
таа: 5 круши, јаболки, сливи??? што??
јас: 5...5 икс ваљда...
таа: нема ваљда, математика се знае...или едното или другото нема можеби...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom