Хе, хе, хе....Tие во невладините би требало по некоја логика, во денари да земаат плата. Зборам за луѓе што работат за странски компании, без претставништва тука.
платичка на сметка во денари .... на рака доларчиња.... за кафенце
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хе, хе, хе....Tие во невладините би требало по некоја логика, во денари да земаат плата. Зборам за луѓе што работат за странски компании, без претставништва тука.
Не се грижи многу за нив.Mногу, многу вработени има кај нас што зимаат плата во долари.
само ако некој го пропушти периодот за трансфер ќе работи за рубљи.Економијата има циклуси краткорочни и долгорочни. Меѓу тие циклуси е и векот на фиат валутите - сите.Претпоставувам мислиш на петро-долар. Не верувам дека USA ке дозволи доларот да падне, спремни се на се да направат.

Pa sprema brojot na postovi, sega zasega i ne ti odi bas nesto posebnoти вака како неутрален експерт, што мислиш како ми оди?

Мислиш дека е до мене?Pa sprema brojot na postovi, sega zasega i ne ti odi bas nesto posebno![]()
Да, ама тоа нема врска со проблемот на дедоларизација.Но затоа пак крипто валутите се од поодамна подготвени да ги заменат фиат валутите и да ја намалат болката.
Me prasa, ti kazavМислиш дека е до мене?
Не е ова мој форум туку јавна платформа, каде секој што има нешто да рече е добредојден, еве на пример ти освен адхоминем не напиша ниту еден коментар на темата можеби не ти јасна премногу комплексна за твојот интелект од каде би знаел што е причината, а и не ме интересира многу.
Продолжи да броиш коментари!

Сигурен си? А знаеш ли дека Доналд Трамп е Биткоин претседател?Мислиш дека е до мене?
Не е ова мој форум туку јавна платформа, каде секој што има нешто да рече е добредојден, еве на пример ти освен адхоминем не напиша ниту еден коментар на темата можеби не ти јасна премногу комплексна за твојот интелект од каде би знаел што е причината, а и не ме интересира многу.
Продолжи да броиш коментари!
Да, ама тоа нема врска со проблемот на дедоларизација.
А зошто ти едноставно не го игнорираш тоа и напишеш нешто во врска со самата тема дедоларизација!Me prasa, ti kazav
I moeto veze nema so adhominen, ne te napadnav tebe licno tuku prasav zosto najnormalno ne napisis petro dolar.
ДА!Сигурен си? А знаеш ли дека Доналд Трамп е Биткоин претседател?