DEAD BB5 FLASHING, 100% tested by me!!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
DEAD BB5 FLASHING,100% tested by me!! Many ppl suffering to find BB5 7 pins cables,here's the solution:
DOWNLOAD THIS SOFT FIND BB5 FLASHES HERE And read next tutorial:
Quote:
1-install Phoenix_2008_34-V1.exe and wait for about 5 min to finish installation and restart PC.
2-Download and install needed flash file from here (note:install only needed flash file,not more than one)
3-Launch phoenix and go File--Manage connections..--select NO CONNECTION and Apply.
4-Go FILE--Open Product--select your model and OK.
4-Go Flashing--Firmware update,new window popup,Press [...] button and select desired product code (If you install more than one flash file,products will be mixed for you now)
5-check DEAD PHONE USB FLASHING and press Refurbish,soft will ask you to powerON the phone do it and enjoy FREE FAST EASY BB5 FLASHING.

Start of operation:

End of operation:

кога ќе ти умре телефонот софтверски или недајбоже некад да се прекине насред апдејт, ко оче наш ќе го знаеш.
освен ако не е, SP:FFFFFFFFFFFFF :D
тогаш ќе сакаш да ми станеш другарче :pos:

кога ќе ти умре телефонот софтверски или недајбоже некад да се прекине насред апдејт, ко оче наш ќе го знаеш.
освен ако не е, SP:FFFFFFFFFFFFF :D
тогаш ќе сакаш да ми станеш другарче :pos:
Сакаш нејќиш мораш другарче да станеш хахаха добра ти беше оваа иначе фала за софтверот...си го спасив к550-ката

Сакаш нејќиш мораш другарче да станеш хахаха добра ти беше оваа иначе фала за софтверот...си го спасив к550-ката
со овој софтвер си ја спаси к550та? :)

:pos2::pos2: со софтвер за бб5 спаси к550 која е цид52 или цид 53 (за 53ката не сум сигурен):pos2::pos2:

Moze li ova da pomogne na n95 ? pozdrav

Moze li ova da pomogne na n95 ? pozdrav

Би требало да може bb5 е н95-ката

што и е поточно ?

едит ... прочитав што ти биднало ... ќе работи ... за сигурно почекај до утре да ти каже некро

Daj boze da moze se mrdnav veke po mobilarive . Pozdrav Fala

види вака, падната на софтер бб5ка не се оправа туку така лесно, еве имав една тука веќе 2 недели се малтретирам со неа, ја однесов кај 4 колеги никој дури и не се нафаќа ако не помине мцу, цнт ппм.

значи имамеи и опрема што кошта преку 600 евра, плаќаме и кредити за оживување а некогаш не успеваат.
прашање на среќа.
ти објаснив во темата каде го објасни твојот дефект, пробај - се надевам нема нешто повеќе да зафркнеш.
мислам и така технички гледано - мртов ти е телефонот.

Аз п'к ползвам J.A.F. и с'м доволен! Никакви проблеми не с'м имал с неја с'ответно и телефон'т ми работи безпроблемно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom