DC++

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Znam deka dosta od vas go razbirate DC++.Jas nekna go simnav i taka si spustam pesni,odlicno programce.No,ne znam kako da stoopiram file.Kaj LimeWire imase cancel download,ovde close connection i remove file from....
Ama ko da ne rabotat.Close connection samo ke go diskonektira korisnikot privremeno a posle minuta dve pak go uklucuva.So remote user from.. nemoze da otkacam nikoj od kaj mene.

Znae li nekoj da mi objasni :oops:
Aj ve molam.. :oops:

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Se iznapuniv bezvezalni pesni,edna pesna ke mi se svigja i jas ke kliknam na nea,a ustvari toa da ti bide folder so kojznae kolku pesni i na kraj epten golemo gjubre ke mi se sobere u kom.Ludnica

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
A шо е ова???

Некое програмче за симињање?

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
deneska me banuvaa od vucjak.no.ip.com:2083 pricinata e slednava :

<[VUCJAK]Agresor> You're banned from this hub by [VUCJAK]Knjaz because: (Eigene Musik\O clone\Amr Diab - El Alem Alah.mp3)

kolku me nerviraat vakvi rasisti :evil:

P.S. Po 15 minutki uste edno al ovoj pat kikce cccc

<[DD]ARKANOVAC89> You are being kicked because: Izbaci pesme o alahu!!!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuuuuuuuuu pa ne ja vadam pesnava i tocka :viol1: :evil:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Profa напиша:
Znam deka dosta od vas go razbirate DC++.Jas nekna go simnav i taka si spustam pesni,odlicno programce.No,ne znam kako da stoopiram file.Kaj LimeWire imase cancel download,ovde close connection i remove file from....
Ama ko da ne rabotat.Close connection samo ke go diskonektira korisnikot privremeno a posle minuta dve pak go uklucuva.So remote user from.. nemoze da otkacam nikoj od kaj mene.

Znae li nekoj da mi objasni :oops:
Aj ve molam.. :oops:
pa da so close connection ili remove file from....
ali taka e celo vreme ti gi otkacuvas oni ti se zakacuvaat ... pa tebe te otkacuvaat ti im se zakacuvas :pos: ne mozes nisto tuka da storis , ako imas slaba veza togas e sranje

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Mesaja напиша:
A шо е ова???

dc++ e programa za simnuvanje muzika , filmovi,igri i drugi programi ( od strana na drugi korisnici). Kao prvo morate da se povrzete so odredeni serveri ( hubs) , so kolku poveke i podobri hubovi ste povrzani tolku imate pogolem izbor na najnova muzika i najnovi filmovi...
jas najcesto simnuvam filmovi , pa taka da nonstop mi e uklucena programava,super e :)

mislam deka se uste ne postoi nitu eden makedonski hub :(

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.525
Profa, како што ти објаснија погоре, remove па close connection. Обично ДЦ++ се користи за спуштање на цели комплет хард дискови, само треба ептен јака конекција и огромен хард диск. Јас кога го користев (имав чист 20 мбитен линк) и 1 тб хард го обележував рутот и го маркирав, остави го 1-2 вечери и изнарежи работи што ти се свиѓаат. Инаку за другиот начин подобар е LimeWire.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.525
schtranga напиша:
Mesaja напиша:
A шо е ова???

Порано имаше 2, а сега не сум баш најсигурен, сигурно има само веќе одамна не ги посетувам.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Андроник напиша:
schtranga напиша:
Mesaja напиша:
A шо е ова???

Порано имаше 2, а сега не сум баш најсигурен, сигурно има само веќе одамна не ги посетувам.
de daj mi adresa ako znaes ja sakam da gi posetam

Член од
3 јуни 2005
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ovie se makedonski habovi na DC++:
united-macedonia.no-ip.info
top-macedonia.no-ip.info

Za de slegnete DC++ klijent od ovde:
http://www.dslreports.com/faq/6513
Vi preporacuvam LDC++, IDC++ ili DCDM++.Instalirajte pa ke se vidime na dc.
Ako neshto ne e jasno tuka sum.

Kajgana Shop

На врв Bottom