DayZ - мод на Arma II

• Креатор на темата Креатор на темата hazard_mkd
  • Време на започнување Време на започнување
све океј, али има некој кој активно ја игра? .. и има желба да напраиме екипа ?

Има некој шо сеуште ја игра играва?

Јас послем форматот ја немам.

Ја чекам да излезе stand alone,вака со модови не се замарам.Читав многу луѓе се жалат распад систем е по серверите хакери,читери што ти уште не.Така да ќе почекам да излезе како stand alone плус ќе фура и преку steam :D

Еј почнав да играм, пиратски. Кој е за? :) Сеуште сум тотален нуб! :D

Јас веќе играм

Што к*р е со играва! Не ме стана од столче! Али после толку време, заслужувам едно зомби играње. На кои сервери играш? Има начин да се игра на нормалниве сервери со пиратска верзија, или мора да се купи?

Moram da kazam deka ArmA II DayZ modot e mnogu jak, stvarno za realizam e top, igrava ja znaev podlgo vreme a kako dete ja igrav Operation Flashpoint sto bese igrata pred ArmA, no moram da kazam deka ArmA II DayZ modot I DayZ Standalone se dosta bagirani, mnogu mrazam koga kje vidam kako zombinja idat preku zidovi, i koga so helikopter sakas kola da stavis na zemja so jaze i samo sto kje ja dopre zemjata, OP kolata ti se frla nakaj helikopterot i otide ti i helikopterot, no toa e koga imas prekrasna igra, mora da ima bagovi. No samo ArmA II mi se svigja povekje nego ArmA II DayZ, a DayZ Standalone ima smao 4-6 puski so me nervira.

Ja ne ja igram nitu ArmA II nitu DayZ modot zoso kompjuterot mi e sranje no go gleam FrankieOnPcIn1080p kako ja igra i mnogu mi se svigja.

Pozdrav od Chernogorsk.

DayZ.jpeg
COME AT ME BRO!!!

nekoj seuste da igra DayZ?
Ja igram veke dolgo vreme, neznam makedonskata strana kolku igra ama ima dobieno dosta igraci so se novite updates. Obichno igram na DayzUnderground, se sekjavam pred godina vreme sretnav tamu eden skopjanec... ama nishto povekje :D

Ja igram veke dolgo vreme, neznam makedonskata strana kolku igra ama ima dobieno dosta igraci so se novite updates. Obichno igram na DayzUnderground, se sekjavam pred godina vreme sretnav tamu eden skopjanec... ama nishto povekje :D
Jas ja zedov igricava pred dve tri nedeli, i da bidam iskren se navlekov mnogu. Momentalno igram na novata mapa Esseker. Dokolku ima zainteresirani mozeme da napravime tim od nekolku dushi. Slobodno pishete DM za da se dogovorime.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom