Day Off во Колосеум?

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Do sega ne sum bila vo Koloseum (novootvoreniot) posto ne mi se svigala semata so se tera tamu.
No Day Off vo Koloseum...
Ova bese nesto sto morase da se vidi.I stvarno bese neverojatno dobro.A i mestoto e sovrseno za svirki .Se nadevam deka ke ima pak vakvo nest..
Pa prasanjeto e dali bevte i sto mislite za vajkvata inicijativa???

Jas ne bev...ne znam kako bilo, ama mnogu mi e cudno takov tip na muzika tamu.. Sto znam, koga ke pomislam na coloseum, pomisluvam na tehno, house,...nekako day off i coloseum...:nenene:
:salut:

Day off се најдобри...Прават најдобра атмосвера и свирка...Супер се дечките, кој не ги слушал, нека се потруди

Не бев, ама кога ми кажаа не ми се веруваше. Прашав двајца тројца и ми потврдија:uvo:. Сепак убаво е што на некој начин тоа го крши стереотипот за место како колосеум. Би требало да се организираат повеќе такви свирки.

DayOFF kickz ass!!!
Ги имам слушано на Бајкер Фест, ѕверови се.
Ама имаф планирано да одам на Winner Fest, изгледа сум направил утка.

UPDATE, ACHTUNG, ACHTUNG
Поим неам ал го пишаф точно, ама еве веста е битна.

Не знам колку ќе ви се допадне ова, ама терминот на Деј Офф утре ќе биде зафатен од Бени.

Vo petok 21.12.2007 so pocetok vo 24h Benny i non - stop @ colosseum...

DOJDETE DA SE OTKACIME

Напишано од страна на сестра му Нора
http://www.myspace.com/norasakiri[SIZE=2
Nora.jpg

Бени...неееее баш се израдував на момците дека ќе идам,незнам Бени не го варам многу многу,така да Тончи журкај се и за мене

Ааа, НЕ!!!
Јас пуштам само инфо, да не се зафркне некој да ојде и да вика а бре от кога бени е у Деј Офф?!

BTW фино лепо си имате забава на Архитектонски факс.

Бев на Day Off страшно добра атмосфера направија. Мислам дека свиреа три петока по ред ако не се лажам. Дечкото има феноменален глас и сите песни што ги испеа му лежеа прекрасно.

А за Бени...Па си го сакам јас и него. Утре на Non Stop можеби, има време до утре.:)

Оф топик: Нора направила тотална утка со новиот стил:pipi:

Day off da ne se loшi sum bil.

Ali za Beni 150 dinara ne davam vtor pat

А уште ли свират во колосеум? Два пати по ред, место нив има некој друг бенд. Знае некој што е работата?

Abe jas vi vikam, Skopje goes Rock. :)! Jas znam deka bea i Funky Panks vo Colloseum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom