Вака сега, сакам да донирам крв но несакам тоа да го сторам во градот каде живеам сакам во Скопје но несакам самиот да одам, затоа барам член на форумов кој ќе ми прави друштво додека трае дарувањето пожелно би било истомисленик кој би се прикличил во дарувањето.
Знам дека има добри луѓе на форумов кои сакаат да помагаат, зошто да не биде и на ваков начин?
Ја отварам за сите да можат да се договораат.
Секој што сака нека пише тука :
- Каде сака да донира крв ( во кој град )
- Кога сака да донира ( датум )
Така секој заинтересиран може да му одговори и заедно да одат.
Ем ќе се дружиме ем заедно ќе пуштиме крв
Јас сакам за во Скопје некаде после 1ви Фебруари сега сум зафатен со испитите. Има некој заинтересиран?
Ајде да покажеме дека сме хумани, освен што може да спасиме нечиј живот туку и нашето тело се прочистува т.е нашата крв ќе се обнови.
Очекувам дека ќе има баеѓи заинтересирани :smir:
Темава е само за договарање за заедничко донирање крв, се друго ќе биде сметано како офтопик.
Знам дека има добри луѓе на форумов кои сакаат да помагаат, зошто да не биде и на ваков начин?
Ја отварам за сите да можат да се договораат.
Секој што сака нека пише тука :
- Каде сака да донира крв ( во кој град )
- Кога сака да донира ( датум )
Така секој заинтересиран може да му одговори и заедно да одат.
Ем ќе се дружиме ем заедно ќе пуштиме крв

Јас сакам за во Скопје некаде после 1ви Фебруари сега сум зафатен со испитите. Има некој заинтересиран?
Ајде да покажеме дека сме хумани, освен што може да спасиме нечиј живот туку и нашето тело се прочистува т.е нашата крв ќе се обнови.
Очекувам дека ќе има баеѓи заинтересирани :smir:
Темава е само за договарање за заедничко донирање крв, се друго ќе биде сметано како офтопик.