Darksiders II

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Значи играта е феноменална ... за storyline-от нема на сите да ви се допадне али е добра доколку сте фанови на игри како " Devil May Cry" или " Prince Of Persia" и Аssasins Creed :) Вреди да се види играта :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Кога се отвара тема се пишува малце поопширно.
Јас ја играв 19 часа, 21lvl, и ми се допаѓа. Само неделава/две ми е на пауза, знае да се повторува.

Инаку грд старт има со секој, како несреден порт е, ама штом се навикнеш, одлична.

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Јас ја играв 1 час и не ми се допаѓаше (n)
Па спомнав може не е играта за секого ...
--- надополнето: 5 септември 2012 во 18:50 ---
Кога се отвара тема се пишува малце поопширно.
Јас ја играв 19 часа, 21lvl, и ми се допаѓа. Само неделава/две ми е на пауза, знае да се повторува.

Инаку грд старт има со секој, како несреден порт е, ама штом се навикнеш, одлична.
Околу тоа нов сум на форумот и се учам малце по маце ;D

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Па добро не дека јас не сакам такви игри него конкретно оваа не ми се допадна.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Играта е одлична многу ми прави мерак ја сум 10 левел имам едно 5-6 саати game time многу јако споиле елементи од rpg со акција-авантура графички убаво изгледа пентарењто е одлично направено од 1 направиле огромен чекор напред(y)

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Играта е феноменална имам едно 11 саата game time и сум lvl 14 ... али последно време не ја играм затоа што немам време ..

B

BrunoFresh

Гостин
Значи играта е феноменална ... за storyline-от нема на сите да ви се допадне али е добра доколку сте фанови на игри како " Devil May Cry" или " Prince Of Persia" и Аssasins Creed :) Вреди да се види играта :)
Изиграј го прво кецот, па потоа 2ката. Џабе ја играш ако не ја знаеш приказната која почнува од кецот

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Изиграј го прво кецот, па потоа 2ката. Џабе ја играш ако не ја знаеш приказната која почнува од кецот
Точно така. Јас фатив директ со 2кава и онака како да ме убутува директ у приказната, без никаков убав вовед на работи, што, како, зошто.

Фин фајтинг систем, изгледа доста атрактивно и со многу опции али некако...не. RPG моментот ми е многу слаб, некако не ме возбудува тој дел и тоа што претежно по 1 линија се движат настаните.

B

BrunoFresh

Гостин
Точно така. Јас фатив директ со 2кава и онака како да ме убутува директ у приказната, без никаков убав вовед на работи, што, како, зошто.

Фин фајтинг систем, изгледа доста атрактивно и со многу опции али некако...не. RPG моментот ми е многу слаб, некако не ме возбудува тој дел и тоа што претежно по 1 линија се движат настаните.
1 не е RPG. Баш е многу поинтерен што си ги апгрејдуваш оружјата со помош на тепање. Најдуваш специјални енчантој и според енчантот, така и ти свети оружјето (според ефектот на енчантот). Пример има енчант што кога ќе ти мавниш, животните горат, па мечот то свети со оган целиот. Исто така нема левели и ајтеми да збираш. Барем дарксајдерс не треба да е таква, ама ајде то е , на 2ката ја заебале :) Иначе сум голем обожавател на дарксидерјс :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Meне пак ми е класифицирана hack and slash и толку. Имаш прилично доста комбоа и специјални начини за инстант кил. Инаку двојкава е поим за кецот, вметнаа левелирање, еnchanting possessed weapons. Башка имаш за нозе, за раце, моеш цели сетови да собираш. Fire resistance, critical chance, etc.. Загатките се доста rewarding, имаш портал ган, имаш тајм травел.. sort of, имаш поделба на death на двајца и моеш наизменично да ги играш, имаш прилично креативни и интересни за мавање босови. Имаш open world. Имаш приказна што заинтересирува, или за фановите приказна што се надополнува.

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Ми се свиЃа играта дека може да се праат секакви комбо како што кажа wot може да истренираш за поголем skill може и да се праат комбинации со primary & secondary weapons

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Абе wot ти гледам си подалеку стигнат да те прашам кај се тие 4цата што ти вика да ги убиеш тој од кај што купуваш скилови???Бјетир,Горвуд незнам уште тие 2цата како се викаа:D помогни ако сакаш:icon_lol:

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Абе wot ти гледам си подалеку стигнат да те прашам кај се тие 4цата што ти вика да ги убиеш тој од кај што купуваш скилови???Бјетир,Горвуд незнам уште тие 2цата како се викаа:D помогни ако сакаш:icon_lol:
И мене ме интересира истото

B

BrunoFresh

Гостин
Убо ти кажаа каде се. Не читате ништо. :) Отвори Quests ќе ги најдиш одма :)

Kajgana Shop

На врв Bottom