Мистичен
Човек
Океј, за да не се повторувам ни јас, се повлекувам привремено од дискусијата додека не начекам нешто што ќе ми даде повод да реплицирам повторно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StenmarC напиша:Метросексуалец е човек кој го следи трендот на модата, прифаќајќи разни модни детаљи (шминка, лак, крзно... и уште 300 работи - да не ги набројувам) без разлика дали се женски, чудни, ексцентрични и сл....
Сите други додавања од типот, иде по геј журки, во душа е педер, а се ебе со жени, мие садови, плаче на шпански серии се бесмислени и невистинити 8)
RaGeAnGeL напиша:ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:
RaGeAnGeL напиша:ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:
Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
Никола напиша:Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.
А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink: