Дали знаете што е МЕТРОСЕКСУАЛЕЦ?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, за да не се повторувам ни јас, се повлекувам привремено од дискусијата додека не начекам нешто што ќе ми даде повод да реплицирам повторно :)

ќе се цитирам самиот себе

StenmarC напиша:
Метросексуалец е човек кој го следи трендот на модата, прифаќајќи разни модни детаљи (шминка, лак, крзно... и уште 300 работи - да не ги набројувам) без разлика дали се женски, чудни, ексцентрични и сл....
Сите други додавања од типот, иде по геј журки, во душа е педер, а се ебе со жени, мие садови, плаче на шпански серии се бесмислени и невистинити 8)

и ќе додадам дека... поимот метросексуалец е воведен (100% од некој геј) за да се разбијат бариерите меѓу хомосексуалците и хетеросексуалците. Намерно хомосексуалците го доближуваат овој термин кон хомосексуалноста, само за да докажат дека убавите, дотерани луѓе (пример Бекам) се во душа педери и воедно они да си ја промовираат нивната “култура“. Како да сакаат да дојдат до тоа дека “денес за да си успешен и убав, мора да имаш нешто педерско во себе“ ... абе ај гит ....

:evil:

Инаку кога сме кај метро сексуалец, ај некој нема ми каже што мисли за трамвајсексуалците или за авиосексуалците, а исто така и за пешкисексуалците :lol: 8) :lol:

ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:

RaGeAnGeL напиша:
ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:

Апсолутно... и јас сум за тоа 8)

RaGeAnGeL напиша:

А мори жено.... :lol: :lol: :lol:

Не си разбрала ни ти - метросексуалците се единствените “сексуалци“ коишто не се дефинирани според нивната сексуална определба туку според надворешноста :wink:

Прочитај ми го првиот пост и тие после него :lol:

Бај д веј - лув ја :!:

Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!

Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.

А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink:

Никола напиша:
Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!

Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.

А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink:

pa bash deka gi procitav go napisav to so go napishav...ne znam so skokas samo :lol:

Јас сум бе метросексуалец, ама мразам педери... Иначе метросексуалците се убај мажи, лепотани.... НАРЦИСИ! со други зборој. Знам вервајте :P

метросексуале мислев дека нешто во метро се дешава
хахахха

Metrosexualci se potencijalni homichi u najmanja ruka bisexualci koi se uste ne ja otkrile svojata prava homosexualna priroda - citirano od naucniot trud Metrosexualnosta i vie od procueniot Dr.Zmiga.

Метросексуалци.... луѓе што се онадат исклучиво во метро :vozbud:

Мајтап на страна, за ова прв пат слушам и се чудам... Ама неубо објаснувате, така да пак не ми е јасно што е тоа метросексуалец. Вид на хомосексуалец ли или како е... Веза неам, ама ке ја пратам темава до крај за дефинитивно да научам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom