Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
si znam jas zosto.. nekoi raboti ne mora da gi probash za da znaes deka ne gi sakas osobeno ovaa rabota :)

Dani^^^ напиша:
si znam jas zosto.. nekoi raboti ne mora da gi probash za da znaes deka ne gi sakas osobeno ovaa rabota :)
Тоа би значело дека си пробала па не те бендисува или имаш аверзија да пробаш?

Abe neam averzija da probam moze i bi probala ako epten zapne on mada poverojatno e deka inat bi me fatilo togash ama toa e neso sho mislam deka e gadno i sho ne sakam da go iskusam :)

Toa znaci deka bez pricina nesaka, a zosto stvarno me interesira go ocenuva toa kako nesto negetivno uste poveke?

Epa vaka da ti kazam od medicinska gledna tocka, togas bi trebalo mnogu da ti e pogadno da go poljubish deckoto bidejki plunkata kako supstancija sodrzi mnogu na eden potoksicni materii otkolku spermata, pa sega vidi sto e pogadno....

Abe mene ne me interesira medicinskiot aspekt za ovaa rabota iako eve ti veruvam kao iskusna valjda deka e najzdravo na svet (neznam zaso ne go koristat kao lek u medicinata chim e volku dobro :))))))) mene me interesira deka barem za mene i toj sho e so mene ovaa rabota ne e klucna duri ne e ni potrebna :)

_ZlObNiCa напиша:
Epa vaka da ti kazam od medicinska gledna tocka, togas bi trebalo mnogu da ti e pogadno da go poljubish deckoto bidejki plunkata kako supstancija sodrzi mnogu na eden potoksicni materii otkolku spermata, pa sega vidi sto e pogadno....
А јас што "дрндам" цело време... голтањето е здрава работа! :D

Rekov kje me fati inat ako on zapne toa da go napraam:) a inache prasanje za Zlobnica - dali goltashe pred da gi voocish ovie medicinski fakti?: )) ili ... :)

epa na eden nacin go koristat kako lek vo medicinata, go imaat izolirano fermentot sto e lek za gastrtis i skoro site medikamenti protiv gastritis se na baza na toj ferment, ova radi info samo....

дани, па коа ќе пробуваш лизни по малку, немора да голташ од одма! :)

ete covekot uci dodeka e ziv! : )))) a drugoto sho te prasav?: )))))

Devojko ne me razbirash ti izgleda, jas ne vikam deka devojkata treba da goltna bidejki e medicinski dokazano deka e zdravo, tuku ako ona sama saka cisto kolku da mu pruzi pogolema satisfakcija na partnerot, a i ti kazuvam fakti zosto ne bi trebalo da ti e gad.. e sega koj del od ova ti ne go razbiras neznam

Se zezam be ne se pali tolku te razbiram : )))))) ubavo sho si razmisluvash taka da razmisluvaa poishe kako tebe maskive kje bea najsrekni :)

Drugoto sto me prasha smetam deka e premnogu licno i intimno prasanje, za da go odgovoram na potpoln stranec na forum...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom