Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Па не се вреѓаме.
Сепак,

Аналогно на тој, твој пост, по кој се најде повикана да одговориш и да мора Злочко да те опомене, единствено кое логички може да се изведе е дека голташ ама не кажуваш, бидејќи:

...ako kazam da ke recat vidija droljava javno kazuva ako kazam ne ke recete so se folira ovaa...
Што наведува на очигледниот заклучок, дека: голташ, ама не кажуваш, затоа и прашав.
Имам ли право?

sekoj razlicno go dozivuva sex na koj kako mu e ubavo taka mene licno toa mi e super

hehehe onie zenski sto ne goltaat ne se pravi zenski barem taka mislam:))))

ja iskreno mislam deka zenskite ne sakaat da goltaat no ako stvarno go sakaat deckoto moze da mu go udovolat i toa zadovolstvo

ja iskreno mislam deka zenskite ne sakaat da goltaat no ako stvarno go sakaat deckoto moze da mu go udovolat i toa zadovolstvo12-03-06 21:53
Bas toa e i moeto mislenje,potpolno se slozuvam tuka.No,ako deckoto gi saka niv ke se otkaze od toa zadovolstvo bas poradi toa da ne ja prisiluva na nesto sto negovata zenska go pravi so sila,a ne od licno zadovolstvo

Ме интересира... По колку години имаат двајцата членови над мене?

Acid напиша:
Ме интересира... По колку години имаат двајцата членови над мене?
Ејсид, аман не прашувај. Последниот пат кога прашав еден, дечкото во депресија падна и другари викна да го бранат.

Jas sega sakam da gi prasham na mazive tuka na formov shtom site velat deka zenive sakaat da goltaat, da se proizjasnat na koj zenata/zenskata mu golta...vie ke bidete relevanten faktor, bidejki eve vidovme deka posle tolku stranici deka nitu edna nesaka da kaze javno deka saka...pa da vidime statistikata shto ke pokaze...ama iskreno, bez lazenje i bla bla muabeti. Za da ne filozofirame mnogu. mojata golta mojata ne...i tolku. I eve povtorno ke se proiznesam deka zenive generalno ne sakaat da goltaat.:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom