Дали хомосексуалците претеруваат со своите барања?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување

Sto mislite za homoseksualcite i nivnite kampanji za prava

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
gOJDO напиша:
Тоа што јас шетам со женски фатен за рака, е моја и на женските определба. И мене може некој да ме покажува со прст, па не се замарам воопшто. Намената на заедницата е да се формира семејство и да се створат деца. Значи тоа не е индивидуална, туку колективна работа. Хомосексуалците неможат да ствараат деца. Не сваќам како им е оневозможено да назначат наследник на имот?

Каде живти се ја прочита дефиницијата за заедница, ќе те частам ако ми испратиш еден примерок од книгата во којашто тоа е напишано. :pos:

За имотот - колку случаеви познаваш кадешто истиот е оставен на сосема трети лица? На кого го оставаат имотот стерилните, на нивната генетска творба? Стојко мој!

Немаш поим колку си ми смешен со црно-белите одговори пер :pos: :pos: :pos:

Да тибам заедницата пеерска, за кој к*р праиш заедница ако не за да остаиш потомство на е*анава земја?
А имот на кого сакам можам да препишам, немора да сум пеер за да ми биде забрането.

gOJDO напиша:
Да тибам заедницата пеерска, за кој к*р праиш заедница ако не за да остаиш потомство на е*анава земја?

Ти посакувам стерилност за да имаш исти последици како една педерска заедница - толку од мене.

Фала,, пријатно :wink:

Macedalien напиша:
Ти посакувам стерилност за да имаш исти последици како една педерска заедница - толку од мене.

Фала,, пријатно :wink:

Ја ти посакувам да ти пробие дебело црево некој црнец со мамба и тие твоите да се тркаат у инвалидски колички околу твојот гроб.

Мило ми е што сфати ама жал ми е што треба некој со сила низ инка да ти пика за да сфатиш некои работи.

За мамбата - има пробано батко ти Mace и црнец и жив си остана. Штета што една мамба не може ништо да ти направи : кратка е и тенка. Немај гајле :wink: Се гледа дека и за нив имаш предрасуди - живеј си со нив. :pos: :pos: :pos:

Смешно еј :pos: :pos:

Јас работава не ја разбирам баш многу.Беше хомосексуалноста кривично дело порано„противприроден блуд„.Тоа се укина.Уставот на РМ јасно кажува дека во Македонија не постои дискриминација по ниту еден основ,па ни по сексуална определба.о тоа е кажано се.Неможе преку ноќ да се промени менталниот склоп на народот да ги прифати хомосексуалците како такви.Не е Македонија Холандија.Овде е уште балканскиот менталитет на цена.Од овие права повеќе-здравје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom