Дали ви се допаѓа Nokia N93i!?

• Креатор на темата Креатор на темата Unstoppable
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Нокиа Н93и е добар мобилен телефон!?

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .
go vidovte li nokia open
704-449878f5e09d5.jpg

го видовме, како прво мислам дека тоа не е мобилен... нели?

а кој ти рече дека не е мобилен?

Dobro telefonce mi se sviga, no jas preferiram n95

и ја перефирам за нокиа н95

Abre telefonot e zakon samo sto e malku skapicok :), ainace se znae NOKIA si e NOKIA pa makar i 3310 :P

А чекајте зашо мислам дека н93 има боље камера од н73, на н93 има оптички зум кој на н73 го нема!!
или се лажам?

денеска за прв пат во рака асално го фатив телефонов. Едно пола саат го чепкав. Морам да кажам дека е навистина нешто посебно. Кога би бирал помегу Н95 и Н93и, би го одбрал 93та...

Zosto tolku podobar od N95 neli N95 e so podobra kamera i e softverski podobar od 93kata

вака н93 има помал екран заразлика од н95 ама за малку не е многу голема разликата,има помала меморија,послаба камера,ама би го одбрале најмногу заради не е претеран како н95 со 5 мега пиксели 4 гига и други тракатанци затоа поевтино и поубаво би било н93.а плус н95 може да ти служи како за праење фраер у маало.:pos2:

А да напраам тема н93 вс. н95?
па таму......

Sase91 напиша:
Zosto tolku podobar od N95 neli N95 e so podobra kamera i e softverski podobar od 93kata

Не значи дека ако имаш двособен мерцедес што може да дига над 300 без проблем и има вградено најнова технологија, дека е подобар за некои луге од Јагуар стар 10 години. :toe:
Лоша споредба знам, но Н95 не е Н93и. Највеке поради изгледот.
п.с. н93и на прв поглед изгледа по-бизнис, поскапо од Н95. Н95та веке лугево ја гледаат како играчка на Мобилната технологија.

п.п.с. Безстрашен! прави разлика мегу н93 и Н93и. (ама не само во цената која е разлика скоро 200 евра)
nokia_n93.jpg

122484.jpg

Па мислам дека мобилниов е добар според тоа какви функции има, ама глупо е тоа што е многу голем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom