Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па секој ден сум активен т.е спортувам. И така трчам, до одредени места!

сега моментално сум добар ... почнав теретана да посетвам редовно, морав да живнам малце ... претходно бев ко некој паразит 3-4 месеци без апсолутно никаква физичка актиовност :nesvest:. полека полека се враќам кон топ форма

Моментално почнувам да се фраќам во форма. Не викам дека сум во којзнае каква форма, ама не сум ко зимата закржлавена. Нешо измеѓу сум:) ...секој ден одвојувам по 1 сат.. така да добро е засега

Мојата форма а посебно кондицијата во последниве недела-две ми е драстично подобра. Почнав поактивно да спортувам, а помалку да спортувам пред компјутер. И резултатите се видливи. Играм кошарка и трчам. Малку мачно беше на почетокот ама сега е топ.

Конечно влегувам во некаква форма , цел живот бев полн и дебел. А сега сум со нормална тежина , нормална градба на телото и конечно кондиција со која се гордеам.

Секој ден се сексам и сум во топ кондиција.

Во последно време имав загубено кондиција но почнав со редовно трењирање трчање итн итн.:)

4 пати неделно во теретана и секој ден пешачење по минимум 1 саат

Имам многу добра кондиција а за форма не баш послаба ми е формата!

ne sum sega bas vo dobra forma poradi toa sto prestanav mesec dena so treninzi no ke se vratam

Имав големи кондиции откако почнав кантер 24/7:smir: Ми се намалиа сеа пак ги врачам спорт,трчање...

кондиција.....на времето кога тренирав пливање, сеа тапа....кога се затопли времево почнав пешки накај факс па така да се раздвижив малце, почнав и со стомачни, али повеќе од 30 тешкоооооо:kesa:

До пред 2 години тренирав фудбал и имав многу кондиција,но сега цигарите си го прават своето....

За АРМ. Убава идеја не дека не е, сао јас ако отидам таму, со нив и ке останам, заразни се човече... Нема да ми се бега дома послем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom