Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Трчам 2-3 пати неделно касно навечер пред спиење низ прекраснава населба кајшто живеам по 2-2,5 километри со лесно, умерено темпо, најчестo и кучето ми прави друштво:)

G e G o напиша:
5 месеци одам на билдинг одмарам само среда и недела и то

Понеделник гради и бицепс
Вторник грб и трицепс
среда одмор
четврток рамо нозе трапез
петок гради бицепс
сабота грп трицепс
недела одмор
околу 1 и пол сат на ден
Па ево ви и една добра програма
Mnogu e ova be dete! :star:Osven ako ne si profi bilder, ili epten zagrozen dovolno e edna grupa muskuli ednash nedelno da ja vezhbash. I normalno trchanje. Minimum pola saat posle vezhbanje. I streching. Na vremeto mnogu vezhbav i trchav sekoj den, ama otkako sum nadvor od MKD teshko da ukradam mozhnost da se izvezhbam, a tek za trchanje ich!
Еве ти ја малку ревидирана твојата програма како јас вежбав. (сега како ќе стигнам, но сепак се обидувам да ја следам шемата)
Понеделник:гради
Вторник:раце
Среда одмор
Четврток:нозе
Петок:рамо
Сабота:грб
Недела: одмор
Сето ова околу 1 час на ден + стомачни секој ден и трчање

6 месеци одам во теретана,секој ден во неделата,само недела пауза,со две програми
1:
понеделник(четврток)-гради со бицепс
вторник(петок)-грб со трицепс
среда(сабота)-рамо со нозе

ИЛИ

2:
понеделник-гради
вторник-грб
среда-рамо
четврток-раце
петок-нозе
и после све натака од почеток!
Сега плус и точак возам секој ден и чат пат фудбал или кошарка(барем еднаш неделно во маало).Тоа се од мене физичките активности!!!

treniram boks po 3 pati dnevno..plus nema da bide isto ako ne zemam i kreatin edna doza dnevno

Тренираах до пред 3 недели,ама нешто се разболех температура и такви работи и нешто оставих.Ама дома така се размрдувам по малку.

ne vezbam aktivno,ama pesacam dosta i sekoja vecer pred spienje pravam po 100 stomacni.

Otkako dojdov u skopje prekinav so sport i pocnav so cigari a pred toa trenirav kosarka.Sea mi e stvarno krivo izgubiv i kondicija i muskulite plus oslabev malku zaso poslabo jadev.Se mislam orbitrek da si zemam pa ko amerikancine susalki na glava fashion tv na televizor i trcaj vo mesto.....

vozam rolerki i vozam na tocak,vozanm na tocak sekoj den po 15-20 min,a vozam rolerki sekoj vikend i nekad preku nedela

Да и тоа како. Секој ден вежбам по сат и пол,сат два дена во неделата фитнес, а останатите аеробик. И супер ми е.Мора да сум во топ форма

пред тоа одев но само така.Не се разбирав во тоа не знаев која вежба за што е и седнував на справата која што беше слободна..:)лоооооооооооооол
Но сеа почнав озбилно и ваква ми е програмата:
1.понеделник----гради
2.вторник(опционално)---рамо
3.среда----раце и стомачни
4.четврток(ако не сум бил во вторник)
5.петок---грб
6.сабота---гради и стомачни
7.недела---одмор

и по дома чат-пат си подвезжбувам склекови и стомачни а имам и тегови а тренирам и фудбал....

па доста активен а ? :):)

vezbam......sekoj den....i toa TURSKA GIMNASTIKA....Jadi, pij, legni, spij....i pomalce setni niz grad ...a da i ke zaboraiv i sedi na PC....

sekoj den so saati samo vezbam i vezbam sto pobrzo da pisuvam na tastatura:je:

vezbav 5 pati nedelno vo teretana anastasija sega se odmaram zosto vezbav 8 meseci

porano bogami vezbav ama sea recisi voopsto iam nekoi zdravstveni problemi

veke pet godini igram tenis tri pati do cetiri a nekogas i sekoj den i pravam sekoj den po 100 stopacni, vozam rolerki petok sabota i nedela i poaktivna od mene kade ima????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom