Дали верувате во повеќе животи?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Каки бре повеќе животи каки бакрачи. Помирете се со фактот дека сите ке скинеме. Некој порано, некој претерано рано(Тоше Проески), некој покасно. Се што се раѓа мора и да умре. Ѕвезда се раѓа, ѕвезда и умира. Што се проклети 80 години од моето постоење во споредба со други работи.
И од смртта на таа ѕвезда се раѓаат нови ѕвезди.

Да прашам дома првен. :)

Нема време за други ѕвезди. Отиде возот. :)

Death is inevitable !!!
Ама тоа е факт. Сакам да кажам дека лош ти беше примерот за тоа што го тврдиш барај друг :icon_lol::smir:.

Верувам во повеќе животи.

Свеста претставува состојба на еден живот.

Потсвеста и енергиционите полиња на човечкиот „ум“ претставуваат информациони полиња за сите негови доблести,мани,врзаности и таленти.

Пр.талентот човекот го носи околу 5 живота во себе.

И да,сите оние кои бараат докази или нешто слично,нека си ги најдат сами.Јас си најдов за мене,не планирам да се трудам за скептици како вас кои чисто од досада ги отфрлаат фактите.

Ама тоа е факт. Сакам да кажам дека лош ти беше примерот за тоа што го тврдиш барај друг :icon_lol::smir:.

Ти рече дека после смрт на некоа ѕвезда, од таа ѕвезда се раѓаат нови ѕвезди. Така ?

Јас ти викам дека нема да има нови ѕвезди од таа ѕвезда. ! Ако бараш факт за тоа, барај во астрономја и астрофизика. :) Не знам оти викаш дека ми е лош примерот, евентуално ако викаш за тоа што го пишав Death is Inevitable...:) Лели е таква работата, проштевај.....:)

Од една страна сакам да кажам ДА! а од друга Не :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom