Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Обично сум злопамтило. Дури и да не се замарам веќе со ситуацијата, јас нема да можам да верувам асално во таа личност. Еве на пр. имам една другарка што се смува со еден мој бивш дечко, јас со нејзе сеа мн се дружам пошо учи со мене, али знам дека кога станува збор за машки не треба да и верувам. Значи и да сакам, не можам да заборавам и често помислувам за таа нејзина страна...

Ne vrakam,ama pamtam....taka sto izrazot odgovara,ama ne e toa toa....

Понекогаш сакам да бидам злопамтило и воедно се трудам да бидам за некои ствари,но едноставно многу бргу омекнувам...И тоа ме нервира.

памтам и добро и лошо,вракам и добро и лошо.

Памтам и лошо и добро.Ако е добро враќам со добро,а ако е лошо враќам-не од што сакам туку само да осети на своја кожа.

Па у принцип не,иако во денешно време подобро е ако си:)

Sum zlopamtilo ama nekoj treba mnogu da mi zgresi za da mu go pamtam toa. Na sitni prekrsoci sum imun.

Voopsto ne sum zlopamtilo,duri za malku vreme gi zaboravam losite raboti.Lutinata kaj mene pominuva za nekolku minuti ili casa :))
Ama se si ima svoi granici,taka da koga nekoj ke go pomine limit-ot kaj meen ednostavno ja stavam taa licnost vo minatoto i ne se zamaram okolu toa dali da i vratam so loso ili ne.:toe:

Многу ретко се лутам, се случува најчесто кога сум во ПМС, но ептен кратко ми трае. А на луѓе што навистина ми згрешиле, не им се лутам, но ретко заборавам(освен ако не се ептен мили луѓе без кои неможам и кои ми згрешиле сосема случајно и несакајќи)

Памтам се.И добро и лошо.Кој направил добро дупло подобро правам за таа личност,а кој направил лошо не дека сакам да вратам ама сами доагаат до некоја ситуација и исто ко да сум вратила.

Хмм... знам да се налутам.. ама лутината не ми трае долго.. а дали е тоа добро или лошо.. сеуште не знам:toe: ........:) :)

Памтам се.И добро и лошо.Кој направил добро дупло подобро правам за таа личност,а кој направил лошо не дека сакам да вратам ама сами доагаат до некоја ситуација и исто ко да сум вратила.

Нешто вака, или го чекам да го лизнам, Quid-pro-quo :hippie:

Pamtam se.Kako sto ne mi se slucilo da zaboravam dobro ne go zaboravam ni losoto.Duri i da mi pomini momentalnata lutina,ako nekoj mi napravil loso svesno i namerno ke go pamtam i da bilo pred sto godini.Za vrakanje ne se trudam odma da vratam so ista merka,ne se preopteretuvam so toa,no kako sto rekov pamtam i ako nekogas se najdam vo situacija koga bi mozela da vratam ke vratam.Znaci,sum zlopamtilo.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom