Дали сте изневериле?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Да имам изневерено и тоа како...ехеее ...и ќе продложам да изневерувам...:) се додека не се заљубам...

Ednash sum izneverila vo zivoto i ne se kaem za toa. Prvo i prvo ne go sakav dechkomi so koj odef, i vtoro.. go varaf so prva ljubov sho sum go imala vo zivoto :) Taka da .. Prosteno zaminato. Nema da varam pak.

никогаш во животот немам изневерно како и да е. мене ме имаат изневерено, и секогаш сум рекол како што правиш така некој друг ќети направи али секогаш треба да се знае дека во врска несе изневерува.

Во мислите скоро секој ден и тоа по неколку пати.

Сум изневерил...еднаш и не се каам! Го направив тоа од проста причија шо бев револтиран од девојками...ми мавна 2-3 шамари од "љубов" пред цело друштво!...

Брате ја би ја скубел ко кокошка за на жар..:icon_lol: да ми идри 2-3 уште и пред цело друштво, а не само да ја изневерам..:)

Брате ја би ја скубел ко кокошка за на жар..:icon_lol: да ми идри 2-3 уште и пред цело друштво, а не само да ја изневерам..:)

Не види..тоа беа шамарчиња ко на шала...али сепак ме накурчија...

Знам, ама сепак многу е глупо..на само ќе издржам и бокс, ама пред друштво.. :)

а ако ти речам дека после 2-3 дена дое кај мене па она си знаеше...:kesa::pos2: ќе ме сватиш сеа? :smir:

Нити сум имал потреба, нити ми представувало некој предизвик... засега одговорот е не, и најверојатно така ќе остани уште долго време.

Ако го сватиме неверството како работење на некого позади грб тогаш несум изневерил а и непланирам во иднина то да го направам .

Сум немал врска подолга од 3 недели а со тоа ни време за изневерување.:)
А и поради тие причини не останувам во врска, зошто бре луѓе трчате по други кога го/ја имате покрај вас таа личност што ја сакате. А ако не ја сакате, просто е, раскини па прави што сакаш.

Досега не сум изневерила,а не сум ни чуствувала потреба.Имам редовен секс со дечко ми,добро ми е со него и едноставно нема причина за такво нешто.А си го поставувам и прашањето што има тој другиот а што нема дечко ми,што може да ми пружи,поголемо задоволсто,повеќе уживање..За пет минутно задоволсто сметам дека не вреди да си ја уништам седумгодишната врска.
Водењето љубов е уметност и мислам дека со саканата личност е најубаво,тогаш се чуствуваш исполнет од сите аспекти..страст,возбуда,љубов...се на едно место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom