Дали сте ѓубриња?

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mislev da se bide Dzubre ili tike kon onie sto zasluzuvaat. Zboruvam za ispadi na zloba kako vo slucajot na Doti4nata, oti istoto i se slucuva na licnost so mnogu ja sakam. Sepak fala vi na site za iskrenosta i ako imate dodadete use po nesto. Thnx use ednas:cheeky1:

Знам некад да бидам ѓубре али се си има свои граници и кога ќе видам дека сум претерала се повлекувам и извинувам.

Па да кажам искрено, ѓубре сум понекогаш...:nesum: Ама никогаш не го правам тоа со намера! Се почнува со заебанција, се зезаме, се реметиме, и одеднаш го/ја гледаш веќе не му/и е смешно... И добро, што направив сега? Ај у... Пак ја претерав работата, место зезање, испадна дека го понижив...:angry1: :nesum: Па после извинувај се, не го мислев, па грижа на совест...
Секој ден си викам дека од денес ќе размислувам пред да речам нешто. И никако да почнам. :tapp:

Gubre golemo sum......kolku sto sum ubava tolku sum i zlobna i losa...hahaa..i sekogas koga ke napravam nesto loso posle sekogas mi e krivo,ama od so sum inat nikogas ne go pokazuvam toa

Ѓубре е многу тежок збор.Сепак,да,понекогаш сум злобна,ама секогаш од сеирџиски причини.

Не сум губре, зашто увек заебанцијата ја терам на одредено ниво и со потесниот круг т.е. со лугето што ме знаат и знаат дека таа заебанција е заебанција макар и понекад што можеби е малце претерана.

Ѓубриња има со лопата да риниш, кај и да се свртиш ...загадена околина. За тие што си сакаат нека си останат:toe: Што би рекол Чорба:
„ Ostani djubre do kraja „

znam da bidam gubre koga drugite ke se odnesuvaat taka so mene! oni mozat jas uste poveke, odnosno toa go pravam koga nekoj ke me ponizi, a znam deka nemal na sto pa radi zabava, si poigruvam so nego i sekogas celta mi e da go povredam so zbor. A vrvot go postignuvam koga toj nekoj ke vidam deka navistina go boli ili ke zaplace. A koga nejkam da se zamaram voopsto i ne obvrnuvam vnimanie, ednostavno ne se zamaram. Sekogas znam sto mi fali a sto ne, a nekoj da me povredi so toa sto ke me remeti i ke si gi zadovoluva svoite licni potrebi vrz mene, togas nikogas nemozam da bidam povredena zasto znam sto sum i sum gorda na toa i za mene toa e dovolno, moze nekoj da me povredi ako mi stapne na slaba tocka, koii nikogas ne gi pokazuvam pred drugi.

golemo gjubre sum...ni lopata ne me sobira mene

Gubre???Eh kolku samo sum,me vikaa i zloba edno vreme...ama...dojde drugo vreme...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom