Дали сте фотогенични?

Да ако вака би изгледало дефиницијата:
Фотеничност - кога се фотографираш излегуваш како идиот. Во овој случај да.

Ич не сум фотогенична и нејќам многу да се сликам.Ако слика некој онака,безврска нека ме слика,а да се местам и да стоам пред огледало 3 саата за сликање :nenene:
Плус мразам луѓе што се сликаат пред огледало,посебно машки-многу ми е педерски :)

Не сум фотогеничен , спротивно многу сум фотокалоричен !

Е порано многу мразев да се сликам, мразам и сега ама кога треба да ме слика некој друг, како на пример во фото студио:tapp:
А сама обожавам да си се сликам со мобилен дури и досадна сум си сама на себе некогаш од што претерувам со сликање....и сум фотогенична, барем така мислам

хахаха јас сум мн фотогеничен ама кога не се смеам....а се насмеам....поарно да не кажувам:vozbud:

Јас пак си мислев да не зависи фотогеничноста од која страна се сликаш дали од лева или десна :pos2::pos2:

па можи и од то да зависи не знаев за то ама некни ми кажаја...и мислам дека од десна страна е поубо...натаму косата ми оди:pos2::pos2:

Ни најмалку-фотогеничност што е тоа?:pos2:

па мислам дека сум пошо повеќе си се сакам на слики отколку во живо:pos2::pos2::pos2:

зависи на која слика како ќе испаднам за да можам да оценам дали сум фотогеничен или не:pos2::pos2:

..обожавам да се сликам...ама ич не сум фотогенична ама нема везе...и увек ко пуканка!!! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom