Me nervira nekoj koj se grebe za se i sesto i zivee na smetka na ostanatite. Vo red e da se grebis za sitni raboti:cigari, mastiki, boboni , koj i ne se grebe za takva rabota, ali za pogolemi stvari mrazam koga se grebi nekoj.
Мразам да се гагам, многу ми е глупо.
А сум доста запознаена со такви фаци, цел клас ми е таков.
За се се гагаат: цигари, сок, јадење, благо. СЕ!
Јас се гагам само од сестра ми, затоа што и така тоа што го купила после 4тиот ден во месецот е од мои пари.
Мразам луѓе кои се гребат. Поготово кога ќе купам сок, а се гадам од други. „Ај дај една голтка“. И, како да ги одбиеш?
Се гребам само кога ми треба мастика, се’ друго сама си купувам/завршувам.
не сум муфте а и не сакам ни другари многу да ме частат дури и со дечко ми се расправам за плаќањето на пијачката попрво јас би ја платила и неговата одколку тој мојата
Не сум гагаџија. Повеќе пати сум земал цигара од блиски пријатели, кои во наредна прилика сум ги враќал. И во други прилики, за други работи важел истиот принцип на давање - земање и обратно. Во основа гагаџискиот менталитет ми е одвратен. Никој не сака гребатори.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.