Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
Se nerviram i toa mnogu, gledam obavezno sam zosto sum destruktiven i ne trpam provokacii dodeka natprevarot e vo tek. Potoa moze kolku sakaat.

Да.....МНОГУ:nerv::nerv::nerv:Особено кога губи тој за кој навивам.

Уствари само тогаш можам убаво да се изнервирам.
Последнава година многу (за Милан и Валенсија навивам)
п.с. А и не само кога губи, се нервирам и за некои глупи потези на клубот или тренерот. Пример: Фавали во Милан:nesvest:, не купувањето на играчи, враќањето на Канеира, бркањето на Кани и Албелда итн.

Se nerviram koga mojata omilena ekipa gubi ili e nereseno.Arsenal4ever

arsenal.png

Еххххххеееееееееее. Не можеш да гледаш фудбал, а да не се нервираш.:) Најмногу се нервирам кога игра нашата репрезентација сепак наша си е ако ние не навиваме за неа тогаш кој. Сепак не се нервирам до толку да врескам на цел глас ама упатувам голем број пцовки:)

Кога екипата за која навивам губи или коа чекам уште една утакмица и на неа паѓам тоа ми е најнервозно..:nerv:

само ако ми е играена утакмицата на спортска или ако ми губат баерн и арсенал

Уф, какво прашање. Ако игра Интер и ако води фала Богу нема шо да се нервирам. А ако играм нешто на спортска и ако не ми игра тимо како шо треба, кршам =)

Da da i toa mnoooooooooogu. Osobeno ako Man.Utd. (timot za koj navijam) ne dade gol u prvo - poluvreme, a ne daj boze pak da primat - e togas stanuva intersno ... !!!* ;)

да!многу!нарочито ако играм спортска

Ако чекам нешто во кладилница...... кога игра Македонија , Италија , Интер, Челзи и Валенсија.
Тогаш може и лупање и кршење, секакви други утакмици без емоции проследувам.:salut:

pa mnogu se nerviram dalinskoto go mavam od eden do drug kraj koga igra milan normalno

Пола што пишале се нервираат за кладилница затоа фудбалот одамна го изгуби шмекот:uvo: иначе да се нервирам доколку не заслужено ми губи тимот доколку не ќутам и признавам пораз:toe: :pirat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom