Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Баш ме интересира дали имате изливи на нервоза кога гледате Фудбал?

Се нервирам ако губи мојата екипа. После утакмицата може и да сум онерасположен некое време.

Да, многу се нервирам, ама само со случај кога игра Беласица, или кој било македонски клуб во Европа, и репрезентацијата. Тогаш мноооогу се нервирам, но и бескрајно се радувам на успехот.
Беласица, бидејки откога знам за себе ја пратам, а и до вчера работев во Беласица, ама мојот професионален ангажман таму нема врска со тоа.
Било кој македонски клуб кога игра по евро-куповите, бидејки сум горд на својата држава и тие момци таму во повекето случаи се трудат да не претстават поубаво. заслужуваат поддршка.
Репрезентацијата е посебна приказна. Национална гордост. Едноставно мора да се сака, и секој граѓанин на оваа држава треба да ја сака и бодри. Тие фудбалери најубаво ја претставуваат Македонија во светот.

Се нервирам, се дерам, пцујам (особено судијата) и така.

Има далеку попрагматични работи коишто ме вадат од такт. Фудбалот е најважната споредна работа на светот...

НЕ... баш, многу се нанервирав србија кога катастрофално го заврши овој мудијал али кратко траеше.

Pa obi4no se nerviram... ali koa igra Hrvatska, i use gubi a nekoj da mi spomne neso loso, e onda ne znam so praam... Ke GO UBIJAM:pishtoldz :tapp: :pishtoldz ne daj boze, da mi kazat neso loso za igrata...

Da da mnogu se nerviram dokaz mi e kukata kade sto pola vrati i zidovi mi se so dupki od boks, glava i slicno. Znaci mnogu sum zivcan.

Ако губат моите, онака намрштенко сум и ќутам...а ако превземат водство, насмеан сум до уши.... :)

Jas ne se nerviram ama ic:)kako mi uspeva a? Pa ne gledam normalno hehe se nerviram koga gledaat drugite i vristat JES da moze i ne e losa idejata ako me iznervira nekoj ke pustam fudbal i ke mu se iznaderam na sudijata:)
AKO NE MOZES NA MAGARETO UDRI NA SAMAROT!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom